Wok Star este un joc co-operativ, in timp real, conceput de Tim Flori pentru 1-4 jucatori.
Te-ai intrebat vreodata cum ar fi ca daca tu si prietenii tai ati cumpara un restaurant chinezesc, apoi sa trebuiasca sa trageti din greu timp de 6 saptamani pentru a rambursa imprumutul? Nu te mai intreba!

Wok Star este un joc distractiv si rapid de preluare de comenzi, strans bani si lucrat din greu impreuna pentru a mentine afacerea pe linia de plutire!
Se intoarce o carte de client, clientul trebuie sa fie servit sau refuzat inainte ca urmatoarea carte sa fie intoarsa si inainte ca timpul sa expire. Jucatorii dau cu zarurile si pot sa le foloseasca intre ei pentru a pregati ingredientele de care au nevoie pentru a pregati felurile de mancare dorite de clienti.

Clientii care sunt serviti (prin folosirea ingredientelor pentru preparate) sunt pastrati si vor aduce bani jucatorilor. Clientii care sunt refuzati vor face publicitate negativa restaurantului – iar prea multa va conduce la inchiderea restaurantului! Jucatorii lucreaza in acelasi timp pentru pregatirea ingredientelor si servirea clientilor in incercarea lor de a strange banii necesari pentru rambursarea imprumutului.

Dupa sase runde, jocul se incheie; in functie de dificultate, jucatorii trebuie sa fi strans destui bani pentru a tine restaurantul deschis – daca au reusit, jucatorii castiga! Daca nu, refaceti jocul si incercati din nou!

Wok Star va fi lansat in vara 2011.