Intoarce-te in New England, inceputul secolului XX. Aici, creaturile oribile „Great Old Ones” – locuitorii misteriosi ai unui abis intunecat si impenetrabil – incearca sa intre in lumea noastra. Ei sunt adunati de catre unul dintre generalii lor intemnitati, exact cand servitorii lui umani deschid portaluri in intregul Arkham pentru viitorul atac. Doar Robert Craven, vrajitorul din Salem, detine cheia cu care poate salva omenirea. El planuieste sa adune o echipa de savanti curajosi pentru a gasi portalurile ascunse si a le inchide cu sigilii magice puternice. Echipa de elita a nobilului vrajitor trebuie sa se lupte cu amenintarea nebuniei, sa se dueleze cu servitorii intunecati, sa rezolve provocari mistice si sa-si infrunte adversarul suprem: o creatura Great Old One neindentificata, avand o forta necunoscuta si incalculabila.

In Witch of Salem, realizat de designerul Michael Rieneck, patrunzi in lumea terifianta a povestitorului renumit Wolfgang Hohlbein, un mit inspirat de povestile lui H.P. Lovencraft. Joci rolul unui savant aliat al vrajitorului. Lucrand impreuna cu grupul tau, vei descoperi secretele Necronomiconului, vei lupta cu nebunia, vei invinge Raul ce urmeaza sa vina si vei impiedica creaturile Great Old Ones sa paraseasca abisul interdimensional.

Witch of Salem este bazat pe povestirile inspaimantatoare ale lui Wolfgang Holbein despre Arkham si lupta innebunitoare impotriva Cthulhu si a celorlalti numiti Great Old Ones.

Glover de la Mayfair Games s-a decis sa ne prezinte acest joc de societate si a realizat urmatorul material video in care ne arata in detaliu cum se joaca. Enjoy!