In weekend-ul 10-11 August 2013, Creative Board Gaming (CBG) ti-a pregatit doua evenimente interesante si antrenante.


Sambata, 10.08.2013, incepand cu ora 15, la sala de joaca de pe Bd-ul Unirii nr 14 Bucuresti va avea loc Evenimentul Saboteur 2, Citadele si Bang! The Bullet!. Sunt 44 de locuri ce abia astepta sa fie ocupate, iar taxa de participare este de 10 lei/persoana.

La acest eveniment, echipa CBG va invita sa celebram aceste excelente jocuri de petrecere, iar pentru cei care nu cunosc jocurile, vor fi oferite explicatii ale regulamentelor. Poti juca oricare dintre cele trei sau pe toate, iar distractia va fi la nivelul asteptarilor. Taxa de participare include si accesul la oricare dintre jocurile deschise de la sala de joaca CBG.


Duminica, 11.08.2013, in aceeasi locatie de pe Bd-ul Unirii nr 14 Bucuresti, de la ora 13, sunteti asteptati la Evenimentul pentru Incepatori Agot LCG. Sunt 12 locuri la dispozitia voastra iar taxa de participare este de 5 lei/persoana.

Daca esti fascinat de universul A game of Thrones si ai vrea sa vezi despre ce e vorba in jocul de carti cu acelasi nume, echipa CBG iti va explica regulile jocului, iti va pune la dispozitie jocul deschis si iti va oferi suport pe tot parcursul frumoasei experiente. Astfel, te poti bucura de un joc complex, tactic si cu o tematica excelenta, in compania unor oameni pasionati de acelasi subiect.

Acestea fiind spune, nu ezitati sa va inscrieti la evenimente la 0736 465 213 / contact@cbgshop.ro / evenimentele de pe pagina de facebook.

Va asteptam!
Echipa CBG