In weekend, 3-4 August 2013, Creative Board Gaming organizeaza doua evenimente interesante la propria sala de joaca din Bd-ul Unirii, nr 14, Bucuresti.


Sambata 3 August 2013, incepand cu ora 14:00, va avea loc evenimentul “Distreaza-te cu Dixit si Activity“. Vor fi 2 runde, se va juca Activity Original 2 si Dixit, iar la Activity vor fi echipe de cate patru, formate pe moment sau inainte, prin exprimarea preferintelor vostre. Taxa de participare este de 10 lei, sunt 40 de locuri disponibile, iar scopul evenimentului este acela de a celebra aceste doua populare jocuri si de a diversifica experienta de a le juca, cunoscand oameni noi si scotandu-va in evidenta imaginatia si creativitatea.

Pentru cei care ar vrea sa participe la eveniment, dar nu cunosc unul sau chiar ambele jocuri, echipa CBG invita doritorii sa anunte si sa se prezinte in ziua evenimentului, de la ora 12:00, pentru a primi explicatii ale regulamentelor.


Duminica, 4 august 2013, de la ora 13:00, sunteti asteptati la un eveniment cu o tematica extrem de cunoscuta: Jocurile Clasice de Carti. In aceasta zi se va juca la CBG o gama larga de jocuri ale copilariei noastre: Whist, Macao, Poker, Septica, Trombon si orice vor mai dori participantii. Cei prezenti vor juca ce vor dori, cat vor dori si in ce formula vor alege ei. Taxa de participare este de 10 lei si sunt 44 de locuri la dispozitie.


Inscrierile la oricare dintre cele doua evenimente se fac la telefon 0736.465.213 sau pe email la contact@cbgshop.ro. Pentru mai multe informatii, va invitam pe Pagina de Evenimente sau pe Pagina de Facebook.

Echipa CBG