Banner Halloween 2014 - 798

Vineri, 31 octombrie, sarbatorim impreuna Halloween-ul cu beneficii si surprize pentru iubitorii de jocuri:

– Sala de joaca va fi decorata in ton cu evenimentul
– Programul la sala de joaca si magazin va fi extins pana la ultimul client
– Fiecare participant va primi un suc gratis (la alegere) din partea casei
– Vom organiza o tombola unde unul dintre voi o sa castige infricosatorul joc Nox 🙂

Taxa de participare este cea obisnuita: 12 lei/persoana, iar rezervarile se fac in formularul special de pe site pana joi, 30 octombrie, ora 22:30. Mai multe detalii aici.

 
eldritch horror time

 

De miercurea viitoare (5 noiembrie) adaugam un nou eveniment in lista intalnirilor recurente de la sala de joacaEldritch Horror time! 

O data la doua saptamani ne vom destinde cu acest celebru joc si vom explica regulile daca va fi necesar. Sunt maxim 8 locuri disponibile, iar taxa de participare este 10 lei/persoana. Mai multe detalii aici.

 

b79f7803-555b-4ea6-ab71-fc81da604f28

Razi, socializezi si iti pui mintea la treaba! 

Te asteptam in fiecare zi la sala noastra de joaca cu zeci de board games deschise, bauturi calde delicioase, promotii care mai de care mai atractive si, bineinteles, suport din partea echipei CBG pentru regulile jocurilor.

Aduna-ti prietenii si bucurati-va de o experienta unica si distractiva, acum si la program prelungit 😉

 

Precomenzi798

Profita si tu acum de preturi incredibile la o gama variata de produse.

Venim in sprijinul comunitatii de board gamers cu un sistem de precomenzi care-ti ofera posibilitatea sa cumperi jocurile cu pana la 25% mai ieftin, simplu si rapid.

Avem peste 2200 de produse pe care le poti precomanda! Grabeste-te, cataloagele noastre sunt burdusite cu “bunatati” 🙂 Mai multe detalii aici.

 

Mai multe detalii despre ofertele si evenimentele CBG gasiti pe site sau pe paginile de Facebook MTG at CBG si D&D at CBG.