10588917_10203888599209649_211279422_n

In fiecare miercuri si duminica evadam in palpitantul univers Dungeons and Dragons 5th edition cu doua tipuri de evenimente: Encounters si Expeditions. Taxa de participare este 15, respectiv 17 lei/persoana (cu o bautura inclusa, la alegere), evenimentele au loc la sala de joaca CBG si sunt cate 5 locuri disponibile. Mai multe detalii aici.

 

10405459_10203722744642045_1332769355997270177_n

Vineri si sambata, incepand cu ora 19:00, te asteptam la sala de joaca CBG pentru Cube Draft – World of Warcraft TCG. Formatul este Limited / Cube Draft iar taxa de participare este 12 lei/persoana. Mai multe detalii aici.

 

sah

,,Sahul este un mod de viata, o lume inchistata in 64 de patratele, o fascinatie ireala” – Larry Evans

Incepand de sambata aceasta le vom dezvolta copiilor gandirea logica si aptitudinile matematice pe parcursul a doar 10 ateliere. Vom promova imaginatia si creativitatea, le vom stimula capacitatea de a prevedea consecintele propriilor actiuni, le vom spori increderea in ei insisi si ne vom petrece timpul intr-un mod placut.

Instructorul cursului este Mihaela Miu, membra a Clubului de Sah Siciliana, absolventa a cursurilor deInstructor de Sah la Asociatia Municipală de Sah Bucuresti, absolventa a Facultatii de Psihologie in cadrul Universitătii Titu Maiorescu si cu o experienta de 2 ani in instructajul de sah.

Taxa de participare este 30 lei/persoana/atelier si include tot ce presupune cursul, inclusiv materialele. Mai multe detalii aici.

 

cartesBid_Whist

In fiecare sambata, incepand cu ora 12:30, te invitam la sala de joaca pentru Liga de Whist. In cadrul fiecarei etape: vom juca Whist romanesc,  sunt minim 8, maxim 12 locuri disponibile, vom juca la 2 mese iar dupa o runda (un joc intreg de Whist) se va organiza finala (un nou joc de Whist) cu primii jucatori de la fiecare masa.

Vor fi 4 etape ale Ligii si Finala, iar in fiecare dintre acestea, castigatorii vor pleca cu premii in bani si vor acumula puncte pentru marele premiu din Finala. Taxa de participare/etapa este 20 lei/persoana iar fondul de premii de la fiecare etapa este in valoare de 25% din totalul incasarilor (taxele de participare la respectiva etapa). Acesta va fi acordat locului I si consta in respectiva suma de bani. In Finala, in ordinea clasamentului realizat in urma punctajelor de la fiecare etapa, primii 6 concurenti vor avea intrare libera si vor juca un joc de Whist. Castigatorul locului I va primii 25% din sumele incasate la fiecare din cele 4 etape ale Ligii. Mai multe detalii aici.

 

carcassonne-meaple

Sambata, 6 decembrie 2014, incepand cu ora 14:00, te invitam la sala de joaca CBG de pe B-dul Unirii nr. 14 Bucuresti la Concursul Carcassonne. Sunt 20 locuri disponibile iar taxa de participare este 24 lei/persoana. Fondul de premii este de 50% din valoarea incasarilor (taxele de participare la concurs) si consta intr-un voucher de cumparaturi (jocuri, accesorii si puzzle) la CBG. Mai multe detalii aici.

 

unnamed (2)

Banda Foto si CBG te invita sa participi la un workshop inedit de fotografie: “Stop.Motion”. Invata alaturi de noi sa spui o poveste prin fotografie secventiala, duminica7 decembrie, incepand cu ora 12:30, la sala de joaca CBG.

Stop motion este o tehnica de animatie folosita pentru a da impresia ca obiectele din jurul nostru se misca. Obiectul este mutat cu pasi mici, intre cadre fotografiate individual, creand iluzia de miscare atunci cand oserie de cadre sunt rulate ca secventa continua.

Taxa de participare este 39 lei/persoana, iar materialele si trainningul sunt incluse. Mai multe detalii aici.

 

sparkling-christmas-tree-holiday-hd-wallpaper-1920x1200-5942

Luni, 8 decembrie, va asteptam la sala de joaca CBG sa jucam board games si sa impodobim impreuna magazinul in spiritul sarbatorilor de Craciun.

Intrarea la sala de joaca va fi libera toata ziua (13:00-22:30), iar seara vom bea un ceai cald din partea casei si ne vom pune pe treaba cu decoratul 🙂 Mai multe detalii aici.

 

Carcassonne-board-and-piece

Iti reamintim faptul ca te asteptam, in fiecare marti, la Seara de Jocuri – Games Rendezvous. 

Saptamana viitoare, 9 decembrie, incepand cu ora 19:00, vom juca Carcassonne si urmeaza sa schimbam jocurile in fiecare saptamana.

Seara de Jocuri este un concept Cutia.ro pe care Creative Board Gaming il sustine. Initial va vom invata regulile (daca va fi nevoie), iar apoi vom juca de voie acest distractiv joculet de familie. Taxa de participare este 7 lei/persoana. Mai multe detalii aici.

 

Mai multe detalii despre ofertele si evenimentele CBG gasiti pe site sau pe pagina de Facebook MTG at CBG.

Va asteptam!