In Unseen Forces, prima extensie anuntata de Fantasy Flight Games pentru jocul Elder Sign, investigatorii vechi si noi se vor intoarce la muzeu pentru a-si incheia aventurile in incercarea lor de a impiedica trezirea Celor Stravechi.

Fortele misterioase sunt la treaba, noii monstri si periculoasele noi carti de mit vor face front comun pentru a-i distruge pe investigatori. Pe masura ce se aventureaza in muzeu, investigatorii se pot considera binecuvantati cat timp lucreaza sa isi finalizeze obiectivele. Insa norocul poate sa nu dureze mult; un blestem ii poate lovi chiar in secunda urmatoare.

Extensia Unseen Forces aduce noi carti si zaruri customizate (Binecuvantare/Blestem), care reprezinta capriciile fortelor aflate in afara controlului investigatorilor.
Iti va zambi norocul si vei fi binecuvantat? Sau destinul iti este potrivnic si vei fi pedepsit cu un blestem? Ramane de vazut…



Asteptam sa vedem extensia in “carne si oase”. Insa pana atunci, cei care doresc mai multe informatii despre Unseen Forces, le pot citi direct pe site-ul celor de la Fantasy Flight Games.