Dupa o vara plina de Dungeons & Dragons Encouters, cel de-al doilea capitol ajunge la un sfarsit.

Pe parcursul a 9 sesiuni si 16 encoutere diferite eroii nostri au luptat cu fortele malefice si au intalnit creaturi fioroase, au vizitat sate, pesteri si palate.

Vor incheia povestea in doua ultime encoutere epice ce vor avea loc pe 4 si 5 august 2012 in locatia obisnuita, Red Goblin Universitate.

Sinopsis

Planul lui Benwick se apropie de final. Cu ajutorul eroilor acesta l-a aranjat pe Ferdinant Ronnik perfect. Un doppleganger care trece drept Ronnik face un ritual prin care isi informeaza aliatii lizardfolk sa vina intr-un luminis de langa mlastina. Acolo Benwick va regiza o scena dinainte pregatita. Eroii, asadar, alearga dinspre dealul Dragontooth sa isi salveze patronul, pe Benwick.

Ce urmeaza?

Ne-am gandit ca poate vreti sa incercati si alceva, motiv pentru care o sa incercam Pathfinder Society. Similar cu Dungeons & Dragons Encouters, aceste sesiuni introductive in universul Pathfinder o sa fie scurte, o sa presupuna putina sau deloc experienta si se vor baza pe Pathfinder Beginer Box, Pathfinder Core Rulebook si Pathfinder Bestiary.

Echipa Red Goblin