In weekend la CBG ne aventuram in trei lumi de poveste: Magic the Gathering, Pathfinder Society si A Game of Thrones!

Sambata, 23 Noiembrie 2013, incepand cu ora 14:00, esti asteptat la sala de joaca CBG de pe B-dul Unirii, nr. 14, Bucuresti, pentru doua evenimente captivante. Primul este un Booster Draft Magic: The Gathering, la care sunt 8 locuri disponibile iar taxa de participare este de 60 lei/persoana (include 3 boostere – doua M14 si unul Theros). Vor fi premiate primele 3 locuri, iar fondul de premii consta intr-un booster/participant.


Al doilea eveniment de sambata este o sesiune de Pathfinder Society Role Playing Game. Incepe la ora 14:00, sunt 6 locuri disponibile, iar taxa de participare este de 15 lei/persoana (cu o racoritoare inclusa). Aventura jucata va fi The Frozen Fingers of Midnight.


Tot la sala de joaca CBG va avea loc duminica, 24 Noiembrie 2013, incepand cu ora 13, Concursul pentru Incepatori A Game of Thrones LCG. Sunt 16 locuri disponibile, iar taxa de participare este de 25 lei/persoana. Se va juca Agot The Card Game jocul de baza, iar formatul va fi Joust (1 versus 1). Vei gasi deck-urile la noi, iti poti rezerva casa preferata, iar fondul de premii este in valoare de 335 lei+premii surpriza.


Te poti inscrie la oricare dintre cele 3 evenimente pe contact@cbgshop.ro sau la 0736465213. Mai multe detalii gasesti pe site sau pe pagina de Facebook.

Va asteptam!
Echipa CBG