Dupa ce au adus Top A Top in limba romana, cei de la Ideal Board Games s-au gandit ca vrem sa adaugam si mai multa distractie in sesiunile noastre de joc. Asa ca, daca tot a fost lansat in 2012 la Essen, Top A Top Plus a ajuns la noi in tara si in limba romana!

Desi se poate adauga la celelalte jetoane de Top A Top, Top A Top Plus poate fi jucat si ca un joc de sine statator, aducand o dificultate sporita.

Reflexele si capacitatea de a face asociatii sunt esentiale. Reactia trebuie sa fie rapida si adecvata, altfel iti pierzi randul si iei toate cartile de pe masa, adaugandu-le in gramada ta. Primul jucator care scapa de toate cartile sale castiga.

Top A Top Plus, realizat tot de Agnieszka Migdalska, aduce 10 tipuri noi de jetoane, avand pe ele desene destul de asemanatoare, in perechi de cate 2.



In cutie veti gasi 3 regulamente de joc, tiparite in limbile Romana, Germana si Engleza.



Top A Top este un joc de petrecere si a fost desemnat Jocul Anului pentru Copii in Romania 2011. Pentru a vedea cata distractie se ascunde in cutiile de Top A Top, avem aici cateva filmulete. Enjoy!