Cei de la Fantasy Flight Games au anuntat lansarea jocului de societate The Adventurers: The Pyramid of Horus in toamna 2011. Te poti juca folosind unul din cele 8 personaje diferite intr-o misiune in care trebuie sa gasesti antichitati valoroase intr-o piramida. Va trebui sa cauti camere si coridoare antice, sa te feresti de obstacole si capcanele puse, sa strangi cea mai mare comoara daca vrei sa castigi jocul.

Tovarasi blestemati

Marele faraon Sanakht, care a domnit in a treia dinastie si-a dedicat odihna vesnica lui Horus, Zeul Cerului la egipteni. Din pacate, asa cum spun si inscriptiile, Sanakht nu se odihneste. La fel face si iubita lui sotie, Initkaes, sau arhitectul personal, Imhotep, ce il insotesc.

Mumiile umblatoare sunt doar una din grijile tale; pentru a strange cele mai valoroase comori trebuie sa treci prin cuiburi de cobre, nisip plin de scorpioni, sau mlastinile ce sunt casa unor crododili infometati.

Cautarea de relicve antice este ca o sabie cu doua taiusuri; daca bagi mana acolo unde nu trebuie, te poti rani si vei incetini in cursa pentru comori. Din fericire, in piramida poti gasi echipament abandonat ce te poate vindeca. Dar ai grija! Nimic nu poate vindeca atingerea unei mumii!

Aventurierii isi pot utiliza abilitatile lor speciale o singura data in timpul jocului, avand astfel un avantaj unic asupra celorlalti sau se pot salva de un rau iminent.

In cutia jocului The Adventurers: The Pyramid of Horus gasim:

– 8 carti unice de Aventurier;
– 8 miniaturi Aventurier sculptate impecabil;
– 3 figurine Mumie detaliate;
– 9 baze usor de atasat;
– 5 zaruri colorate;
– Peste 100 de carti ilustrate color.

The Adventurers: The Pyramid of Horus se poate juca in 2-6 jucatori, avand o durata estimata de 45 minute.