Praetor798x304

Sambata te invitam la sala de joaca CBG de pe B-dul Unirii, nr. 14, Bucuresti, pentru Lansarea Oficiala Praetor. Am pregatit si o tombola pentru voi, iar la sfarsitul evenimentului 4 norocosi vor pleca acasa cu urmatoarele premii: Praetor (joc proaspat desigilat pentru eveniment), Sheepland, Wrong Chemestry si un abonament Full-Time Gamer la sala de joaca CBG. Primele 3 premii sunt oferite de catre producatorul jocului si partenerul nostru oficial: Lex Hobby Store.

In plus, toata ziua de sambata, jocul Praetor va putea fi cumparat din magazinul nostru cu o reducere de 15%. Apogeul e insa faptul ca la eveniment va fi prezent si designer-ul jocului, Andrei Novac, care va oferi suport alaturi de noi si va da autografe doritorilor.

Avem 40 de locuri disponibile la lansare, iar taxa de participare este:
10 lei/persoana.
7 lei/persoana daca veniti grup de minim 3.
5 lei/persoana vii in gasca de minim 6.

AGOTDraft798

Duminica te invitam la sala de joaca CBG de pe B-dul Unirii, nr. 14, Bucuresti, pentru Draft AGOT LCG (A Game of Thrones: The Card Game). Regulile concursului sunt in conformitate cu ultimul Regulament FFG. (Regulamentul Fantasy Flight Games de organizare a turneelor de A Game of Thrones LCG).

Draftul se va desfasura in 3-4 runde swiss, in functie de numarul de jucatori. Taxa de participare este de 75 lei/persoana si include un Draft Pack (continand 50 carti).

Tricou304, 22mai

Saptamana viitoare joi te invitam la sala de joaca CBG de pe B-dul Unirii, nr. 14, Bucuresti, la un workshop creativ si original. Scotoceste prin dulapuri sau cumpara-ti UN TRICOU SIMPLU, vino cu el la noi si TE AJUTAM SA IL PICTEZI cu ce imagine vrei tu. Vei gasi aici materialele necesare si suportul “tehnic” 🙂 pentru o experienta cat mai reusita. Daca te hotarasti din timp asupra imaginii pe care vrei sa o pictezi, vino cu ea la eveniment (format fizic sau electronic).

Taxa de participare este 30 lei/persoana si sunt 16 locuri disponibile. Acest eveniment este legat de serviciul oferit de CBG: TRICOURI PICTATE LA COMANDA.

Partener oficial: GameArt

Mai multe detalii despre oricare dintre evenimente gasiti pe site sau pe pagina de Facebook.

Va asteptam!