Iepurasi798

 

Cu ocazia Pastelui te poti bucura de o noua promotie la Creative Board Gaming: pentru cumparaturi de minim 150 lei iti oferim 10% reducere. Promotia se aplica pentru jocuri si puzzle-uri, indiferent daca vii in magazin sau comanzi prin curier.

ttr aniv

Mai ai doua saptamani la dispozitie sa prinzi varianta aniversara a celebrului Ticket to Ride la un pret incredibil!

Aceasta editie inedita, limitata si foarte interesanta a jocului Ticket to Ride va fi lansata la sfarsitul lunii mai. Nu rata ocazia sa fi printre cei doar cativa zeci de romani care vor intra in posesia acestui joc de anvergura internationala.

Pretul jocului va fi de 375 lei, dar pentru precomenzi il oferim la doar 340 lei. Precomenzile se mai pot face in pana la sfarsitul acestei luni, prin telefon la nr. 0736465213 sau pe contact@cbgshop.ro, mentionand: numele, prenumele, localitatea si numarul de jocuri dorite.

Prerelease798

Te invitam la sala de joaca CBG de pe B-dul Unirii, nr. 14, Bucuresti, duminica 27 aprilie, incepand cu ora 13:00, la Prerelease pentru noul set Magic the Gathering: Journey into Nyx.

Formatul este Sealed, sunt 20 de locuri disponibile, taxa de participare este 120 lei/persoana iar fondul de premii consta in 2 booster pack Journey into Nyx / jucator. Evenimentul va fi sanctionat DCI (raportat la Wizards of the Coast).

 

Mai multe detalii despre reduceri si evenimente poti afla de pe site sau de pe pagina de Facebook.

Va asteptam!