Fiind o luna de “intoarcere” din concedii, Taraba de Jocuri a zis sa puna la promotie cateva jocuri de petrecere. Haideti sa vedem ce jocuri haioase ne propune!

Say Anything – 85 Lei

Say Anything este un joc vesel despre parerile tale si ale prietenilor tai. Este sansa de a solutiona probleme dezbatute aprins de-a lungul timpului.

Spre exemplu: “Care este cea mai buna formatie a tututor timpurilor?” sau ” Care ar fi vedeta cu care te-ai distra cel mai bine timp de o zi?”. Fie ca vei sapa adanc in inima ta pentru a da un raspuns, fie ca vei spune primul lucru care iti trece prin minte, aceasta este sansa ta de a spune ceva!

Cum se joaca?

1. Pune o intrebare in legatura cu cartea pe care ai tras-o (ex. “Care este cea mai mare inventie a secolului trecut?”/ ” Fara ce site nu ai putea trai?”/ “Care este cea mai buna activitate pentru prima intalnire?”/ “Care este cel mai nefericit lucru spus unui politist dupa ce te trage pe dreapta?”)

2. Ceilalti jucatori isi vor scrie raspunsul pe o hartie si-l vor arata cat mai repede. Nu se accepta acelasi raspuns de doua ori.

3. Alege in secret raspunsul care iti place cel mai mult folosindu-te de Select-o-Matoc 5000

4. Ceilalti jucatori au cate doua token-uri cu care vor paria pe raspunsul tau. Fie pot paria ambele token-uri pe 1 raspuns, fie pot paria cate un token pentru fiecare raspuns.

SmileyFace – 50 Lei

Smiley Face este un joc de carti distractiv destinat intregii familii. Pe parcursul celor 7 runde ale jocului, fiecare jucator va incerca sa cumuleze un punctaj cat mai mare (inscriptionat pe carti).

Backseat Drawing – 79 Lei

Doua echipe se intrec in a recunoaste desenele facute de coechipierii lor. Artistii nu au idee ce deseneaza – ei se ghideaza doar dupa instructiunile primite de la colegii de echipa.

In Backseat Drawing nu e cazul sa pierzi timpul cerand instructiuni – distractie nu se opreste niciodata!