www.TARABADEJOCURI.ro  a luat nastere in luna aprilie a acestui an (2010) din pura pasiune, boardgame-urile devenind de ceva vreme mai mult decat un delicios hobby pentru mine si multi dintre prietenii mei. 

 Aceasta pasiune s-a manifestat de la o varsta mult mai frageda, dar jocurile din vremurile acelea erau un pic „altfel”. De exemplu, vestitul RUMMY, un NU TE SUPARA FRATE, care contrar numelui, se lasa cu certuri si suparari 🙂 , si un „oldies but goldies” romanesc – BUNUL GOSPODAR, varianta romaneasca a jocului MONOPOLY.

Cativa ani mai tarziu am descoperit jocul RISK care a dominat multe nopti nedormite din anii de studentie, urmat de COLONISTII DIN CATAN. Lista a continuat sa cresca usor usor, iar toti prietenii imi cereau sfaturi si informatii in privinta achizitionarii de jocuri. Astfel, mi-am dat seama ca as putea oferi o mana de ajutor tuturor celor care isi doresc sa patrunda in savuroasa lume a bordgame-urilor. 

Desi o firma tanara, inca de la inceput ne-am bucurat de atentia voastra, a boardgamerilor si continuand pe acest drum, speram ca in scurt timp TARABA DE JOCURI sa devina un nume de referinta pe piata de board games. 

Chiar daca la inceput tinta erau doar boardgame-urile, pe parcurs am decis ca site-ul sa aiba si alte categorii de produse, printre ele numarandu-se: carti de joc, puzzle-uri, jocuri copii, smart games, puzzle-uri copii. 

 Daca ar fi sa fac un mic top al vanzarilor, acesta ar arata astfel: 

  1. TICKET TO RIDE – EUROPE
  2. CARCASSONNE
  3. DIXIT
  4. CITADELS
  5. SABOTEUR
  6. COLONISTII DIN CATAN
  7. RETEAUA ENERGETICA
  8. SAMURAI – joc ce a fost la promotie in luna iunie
  9. ALHAMBRA
  10. CARCASSONNE BIG BOX. 

 Ar mai fi de mentionat si cele 3 pachete promo pentru CATAN ce se bucura de un real succes. 

 TARABA DE JOCURI se diferentiaza printr-un portofoliu de jocuri si produse foarte bogat, aici vorbind in acest moment de 159 de produse Board Games, 57 de produse Extensii Board Games, 38 produse Carti de Joc, 216 puzzle-uri, 25 Smart Games, 88 jocuri pentru copii, 69 puzzle-uri pentru copii. Pentru a veni in intampinarea clientilor nostrii, planul este sa continuam extinderea si diversificarea portofoliul. In plus, ne mandrim cu calitatea serviciilor oferite clientilor nostrii, care se intorc de fiecare data, si le multumim pe acesta cale.           

 Ne-am dorit ca site-ul TARABA DE JOCURI sa fie unul cat mai „user friendly”,  cat mai accesibil: avem filtrul de cautare din dreapta sus, unde se pot cauta produsele dupa nume, iar pentru o cautare mai generala avem filtrele din partea stanga ce ajuta la o sortare cat mai usoara a produselor dupa pret, numar jucatori, varsta, durata, numar de piese (pentru puzzle-uri), produse in stoc si produse nou venite.           

Pe TARABA DE JOCURI sunt 3 metode de a face comanda: telefonic, prin e-mail sau online, direct din site. Livrarea se face prin curier sau Posta Romana, iar in Bucuresti transportul este gratuit. 

 De asemenea, am inclus in site si o rubrica de noutati cu care dorim sa tinem la curent consumatorii de boargames. 

Pana acum am organizat trei intalniri de boardgames in Cafe Lente, la care am avut numerosi participanti ce impartasesc pasiunea pentru boardgames. Pe viitor planuim sa organizam si mai multe intalniri si concursuri, avand ca tinta cele mai populare jocuri de la noi din tara: CATAN, CARCASSONNE, TICKET TO RIDE (varianta EUROPA), la care va asteptam cu mare drag. Inscrierile se fac pe site-ul nostru. 

Si pentru ca traim vremuri de criza, in fiecare luna avem un joc la promotie, la un pret special. Printre ele se numara TIKAL, SANKT PETERSBURG, SAMURAI, SHIPYARD, POWER GRID, urmand ca pe viitor sa extindem lista.           

In acest moment operam doar ca magazin online, insa pe viitor planuim sa deschidem un magazin pentru a fi si mai aproape de voi. 

Daca v-am deschis apetitul pentru boargames va asteptam cu drag pe www.tarabadejocuri.ro!