Se pare ca luna decembrie 2011 este plina de noutati in materie de jocuri de societate, astfel ca cei de la Taraba de Jocuri ne-au trimis si ei cateva jocuri ce pot veni in ajutorul Mosului ca idei de cadouri!

Revolver

Revolver este un joc de carti pentru 2 jucatori cu actiunea plasa in Vestul Salbatic.
Jocul consta in 2 pachete de carti echilibrate a cate 62 de carti. Doi jucatori se lupta unul cu celalalt intr-un duel pe viata si pe moarte. Un jucator este Colonelul Ned McReady si ajutoarele sale, celalalt jucator fiind Banda de Nelegiuiti Colty.

Jocul are un design asimetric, ambele pachete avand carti diferite si abilitati diferite. Mecanismul jocului isi are originile in jocuri San Juan, Battle Line, Magic: The Gathering.

 

Ankh Morpork – A Discworld Game

Bine ai venit in Ankh-Morpork – cel mai vechi, cel mai tare si cel mai inmiresmat oras din Discworld-ul lui Terry Pratchett, un loc unde problemele sunt pe carti.
Ia rolul uneia din cele 7 personalitati care cauta sa fie in controlul orasului. In drumul tau vei intalni vrajitori, asasini, paznici si hoti.

Fiecare vizita in Ankh-Morpork va fi diferita. O harta de joc frumos detaliata si peste 100 de elemente de joc fac ca jocul sa fie o experienta inedita.

 

Ninjato

Japonia, secolul XII. In timp ce clanurile Minamoto si Taira se lupta pentru suprematie, cativa ninja profita de haosul creat. Raiduri indraznete, maiestrie si indemanare, intriga subtila – doar unul din ninja va reusi sa devina noul Ninjato.

 

Story Cubes

Iata un joc care este extrem de distractiv, iti ascute inteligenta si iti dezvolta imaginatia. 54 de Imagini au fost concepute de catre Rory O’Connor din Irlanda si au fost ilustrate pe 9 cuburi.

Astfel, fiecare cub are 6 imagini diferite, reprezentand obiecte, care pot fi amestecate in peste 10 milioane de moduri. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa arunci cuburile in mod aleatoriu si sa utilizezi toate cele 9 imagini narative apoi pentru a inventa o poveste.

Alte noutati care se regasesc in oferta Taraba de Jocuri : A Game Of Thrones (Second Edition), Ticket To Ride – India, Blood Bowl: Team Manager – The Card Game , Drako, Jungle Speed Deluxe, Dragon’s Gold.