In lunile octombrie si noiembrie 2011 cei de la Ideal Board Games au avut cateva prezentari in sectiunea Hobby a revistei LEVEL. Pe langa introducerea cititorilor in universul Catan si familiarizarea acestora cu jocul de baza sau cu extensiile acestuia, au fost oferite 20 de premii ce au constat in jocuri de baza sau extensii.

Tot ce trebuia sa faceti era sa trimiteti un email pe adresa de contact a Ideal Board Games si sa spuneti cand si cum ati invatat sa jucati Catan, in minimum 50 de cuvinte, iar daca nu stiati sa jucati, cand si cu cine veti juca prima data. Castigatorii au fost extrasi prin tragere la sorti.

Din cate am discutat cu Adrian Cirstea (fondatorul Ideal Board Games), mailurile trimise de cititori au fost foarte haioase, fiind venite si de la cei care stiau jocul, dar si de la cei care acum auzeau pentru prima oara. Frumoasa initiativa, mai asteptam si altele! 😀

Daca nu mai gasiti de cumparat revista, aveti mai jos articolele publicate in lunile octombrie si noiembrie 2011 in revista LEVEL:

1. Orase&Cavaleri – prezentare LEVEL octombrie 2011 pagina 1;
2. Orase&Cavaleri – prezentare LEVEL octombrie 2011 pagina 2;
3. Navigatorii – prezentare Level noiembrie 2011.

Stati pe aproape, in curand avem si noi o surpriza pentru voi! 😀