“Say anything”!!!

Si cand am spus asta, am spus tot! Un joc de petrecere foarte reusit in care rasetele sunt la ordinea zilei!

Lansat in anul 2008 de catre designerii Dominic Crapuchettes si Satish Pillalamarri, Say anything este un joc foarte simplu pentru 3-8 jucatori (cum sunt toate jocurile de petrecere), in care scopul principal, poate nu o sa ma credeti, este sa RAZI! 🙂


Calitatea pieselor

Toate piesele corespund ideii jocului, calitate buna, durabilitate medie!


Ideea Jocului

In fiecare runda avem un moderator care isi alege simplu: o intrebare. Exemplu: ” In my opinion what is the best thing about being a women?!”

Fiecare participant incerca sa se puna in pielea jucatorului activ si sa scrie un raspuns! Dupa parafrazarea “gandurilor” acestuia, se pun cartonasele cu raspunsurile cu fata in jos undeva la centrul mesei! Moderatorul voteaza atunci in secret raspunsul care il caracterizeaza cel mai mult, apoi jucatorii pariaza pe raspunsul care cred ei ca l-ar fi ales jucatorul activ!

Astfel se desfasoara fiecare runda din joc!


Gand Final

De rau, sincer, nu am ce spune (nu sunt carcotas), dar acest joc este destinat in mod special persoanelor pline de imaginatie! Sincer, nu recomand persoanelor posace, fara chef de nimic, storsi de putere si de chef de viata! Eu am jucat cu persoane care realmente nu aveau ce scrie si jocul a fost unul sec, fara sens, o pierdere de vreme!

Say Anything este primul joc de societate pe care l-am cumparat si nu regret deloc decizia luata! Din aceasta paleta larga a jocurilor de petrecere recomand de asemenea: Dixit, Ticked Off, Activity, etc.

Pana la urmatoarea partida de Say Anything, toate cele bune!


Articol scris de Radu B. Sursa foto: BoardGameGeek si arhiva personala