Limba: Engleză
Tipul produsului: Boardgames
Anul publicarii: 2008
Categorii: De razboi, Strategie
Complexitate: Mica
Durata: 90 de minute
Fabricant: Parker
Informatii aditionale: Joc de razboi
Nr. de jucatori: 3, 4 sau 5
Varsta: Incepand cu 12 ani

 
 




Jocul clasic Risk de razboi a fost actualizat si revizuit in 2008. Grafica si componentele sunt noi noute. Au fost adaugate obiective minore si majore ca si orase si capitale noi. Si chiar si pentru rasplatirea atingerii de obiective.

Conditiile de victorie sunt foarte diferite: trebuie sa completezi 3 obiective in timp ce iti pastrezi controlul asupra capitalei. Asta scurteaza jocul pana pe la 90 de minute (fata de 3 ore).

Exista 3 seturi de reguli: pregatirea de baza, camera de comanda si cucerirea lumii. Pregatirea de baza este o introducere in noile reguli si include o situatie initiala de joc pentru 3, 4 sau 5 jucatori. Camera de Comanda adauga o situatie initiala aleatoare si rasplata pentru atingerea obiectivelor. Ambele scenarii se termina dupa atingerea a 3 obiective. Cucerirea Lumii este o versiune a jocului Risk clasic: se joaca pana cineva va controla toate teritoriile.

Regulamentul original scanat de BoardGames Blog se afla in sectiunea de Regulamente. In curand, dupa ce reusim sa terminam de tehnoredactat regulamentul tradus, o sa oferim si traducerea in limba romana.