regina si nebunul 4 ani

Dragi prieteni,

Acum 4 ani, pe 01 iulie 2010, am primit prima comanda pe site. Astfel, ziua de 01 iulie a devenit ziua site-ului. Dar, deoarece noua nu ne place sa sarbatorim doar o zi, intreaga luna iulie va fi considerata “Luna R&N“. V-am pregatit surprize in aceasta luna, prezentate mai jos.


1. MODERNIZARE/FACE-LIFT SITE

Probabil o parte dintre voi ati observat ca site-ul s-a modificat, marea parte a homepage-ului si paginile de categorii suferind cele mai mari modificari. Eu zic ca toate modificarile sunt in bine, desi au mai ramas de schimbat cateva lucruri.

Inca nu este 100% updatat (si mai are cateva hibe), dar sper ca in cel mai scurt timp va fi complet.


2. MODIFICARE MODALITATE COMANDA EXTERNA

Incepand de luna aceasta, renunt la comenzile externe programate o data la 2-3 luni si implementez sistemul “ORICE JOC IN MAXIM 1 LUNA“! Deja import marfa o data la 2-3 saptamani, ceea ce imi creaza un flux continuu de comenzi externe.

Tot ce trebuie sa faceti este sa-mi trimiteti ORICAND mesaj/mail cu jocul dorit, iar daca acesta este disponibil la distribuitori, il voi aduce in maxim 1 luna.

Fara plata in avans! Pot aduce orice, inclusiv wargames, magazines, miniaturi, elemente RPG, etc.


3. PROMOTIE – SUPER JOCURI LA SUPER PRETURI!

Pe pagina aceasta gasiti o lista cu multe SUPER jocuri reduse intre 25%-50%. Astept comenzile voastre.


4. SURPRIZA

Mai urmeaza o surpriza, pe care o voi comunica in cel mai scurt timp 😉

In concluzie: au trecut 4 ani minunati si grei, ma astept la cat mai multi alaturi si in sprijinul vostru si al comunitatii. Si va astept la intalniri, ca sa ne jucam impreuna! 🙂


Spor la joaca,
Alex
Regina si Nebunul