Cei de la Fantasy Flight Games au anuntat lansarea unei editii revizuite a jocului de societate Red November.
Red November este un board game colaborativ pentru 3-8 jucatori (1- 2 jucatori cu reguli aditionale) in care jucatorii controleaza marinari disperati intr-o cursa contra cronometru, incercand sa supravietuiasca pana cand vor fi salvati.

O tabla de joc mai mare, reguli simplificate

O tabla de joc mai mare permite un numar mai mare de jucatori, mai mult spatiu. Jetoanele Item anterioare au fost transformate in Carti Item, aducand o manevrabilitate mai mare, eliminand necesitatea consultarii foilor de referinta in timpul rundelor de joc

Amenintare continua

In oricare din cele 10 camere numerotate ale submarinului Red November poate izbucni un incendiu, o inundatie sau un sistem sa functioneze defectuos. Marinarii gnomi pe cera ii controlezi se grabesc sa opreasca orice calamitate, lasand celelalte pericole multiple pentru rundele viitoare. Este norocul de partea ta? Din pacate, timpul nu este niciodata. Dupa fiecare Carte Eveniment trasa, corelata cu durata de timp folosita in runda respectiva, se vor trage din ce in ce mai multe carti, crescand numarul amenintarilor.

Nu este o surpriza faptul ca pentru a castiga curaj, gnomii trebuie sa bea grog. Pentru a te asigura ca acesti marinari beti se vor salva, trebuie efectuate frecvent teste de alcoolemie in timpul rundelor. Cu cat mai mult grog consumat, cu atat creste pericolul ca un gnom sa lesine inconstient, riscand sa moara intr-o camera inundata sau in flacari.

Pentru a fi salvat de pe Red November, fiecare gnom trebuie sa ajunga la spatiul de salvare si sa aibe indeplinite toate evenimentele.

Jocul de societate Red November se va lansa in toamna anului 2011.

Sursa