O vara torida a trecut peste noi. Fiecare a fugit de zapuseala din oras in vacante la munte si la mare in concedii speram noi placute. Acum, unul cate unul, ne intoarcem la munca, la scoala sau la facultate.

Datoria ne cheama! Orele libere o sa fie mai putine, iar ziua din ce in ce mai scurta!

De aceea, Red Goblin v-a pregatit o alternativa pentru petrecerea timpului liber. In magazinul de la Universitate de pe str. Coltei, nr.42, va asteapta o Sala de Jocuri dedicata doar jocurilor de societate fie ele board game-uri, card game-uri sau role playing game-uri. Pentru o taxa modica, neingraditi de timp, ci doar de curiozitate, puteti sa jucati oricare din cele 150 de jocuri din colectia noastra de jocuri desfacute.

Sala a prins viata saptamana de saptamana cu fiecare din nenumaratele concursuri organizate: Catan, Carcassonne, Magic: The Gathering,  sau A Game of Thrones LCG .

Si pentru ca toamna bate la usa, trebuie sa inauguram acest moment! Pe 1 si 2 Septembrie 2012 un nou capitol din DnD Encouters se lanseaza

De acum, la fiecare sfarsit de saptamana, se va organiza cel putin un concurs/eveniment, fie din cele deja incercate, fie concursuri noi pe care le-am pregatit pentru voi. Tot ce mai trebuie sa faceti este sa doriti sa jucati. Iar daca prietenii nu va impartasesc pasiunea, gasiti la noi jucatori pasionati mereu pusi pe joaca… 🙂

Echipa Red Goblin