Cei de la Red Goblin ne-au trimis 10 recomandari de jocuri de societate alese pentru toate gusturile si toate buzunarele.

Apples to Apples – 140 lei

 

Nu te-ai distrat vreodata mai tare ca acum. Trebuie doar sa potrivesti cartile subiect cu cartile atribut. Insa ce va alege judecatorul? Slujba dificila sau soacra dificila?

 

Red Dragon Inn – 145 lei

Sunteti niste eroi ce dupa primesjdioase aventuri v-ati strans la un jan sa petrceti si sa impartiti prada de lupta. Dupa inghionteli si multa bautura intrebarea este cine va mai fi treaz sau intreg?? Last men standing is the winner..

 

Rory’s story cubes – 50 lei

Nimeni nu pierde nimeni nu castiga.. toata lumea se distreaza si se simte bine. Lasa cele noua zaruri sa se rostogoleasca si creaza din imaginile rezultate o poveste.. orice..

 

Catan – Orase si cavaleri – 110 lei

Cine nu a jucat catan? Dar oare nu se poate ceva mai mult? Orase si cavaleri iti ofera aceasta experienta. Ziduri de cetate si citadele si soldati si corabia barbarilor si noi resurse si noi carti de dezvoltare. Pare alt joc?? aproape este..

 

Citadels – 95 lei

Desi obiectivul este mereu acelasi felul in care vei atinge acest obiectiv este tura de tura altul. Va trebui sa iti adaptezi strategia in functie de rolul pe care in mod secret ti-l vei asuma. Tura aceasta esti asasin sau rege, comerciant sau preot?

 

A Game of Thrones – 250 lei

Universul Game of Thrones creaza premizele unor jocuri fantastice. De vrei sa-ti creezi singur aventurile incearca RPG-ul. pentru cei ce cauta un joc compact si extrem de tematic ar fi mai potrivit card game-ul, iar de strategia este punctul tau forte board gameul eset alegerea perfecta.

 

Magic Labyrinth – 120 lei

Cand esti copil crezi ca totul este posibil. Este nevoie de un labirint magic pentru a invata ca desi nu se vede totusi este acolo si apoi sa si tii minte pentru a naviga printre aceste obstacole dace vrei sa fi primul

 

Zertz – 95 lei

Go si Sah raman cele mai bune si cunoscute jocuri de strategie abstracta. Dar oare nu ai vrea si alceva ceva in care suprafata de joc sa se tot schimbe in timpul jocului si sa faci mutari care sa il oblige pe adversar sa te ajute sa castigi?

 

Patfinder Beginner box – 140 lei

Daca alte jocuri RPG sunt complicate atunci un D&D 3.5 cu reguli simplificate superb ilustrat, cu harta, eroi si monstri frumos reprezentati va fi un inceput excelent pentru tine si cei patru prieteni de ai tai ce vor fi eroii.

 

Twilight Imperium – 340 lei

Universul este prea mic pentru ambitiile tale! cucerire de planete, nave spatiale, resurse si influenta politica, batalii si obiective secrete sunt doar cateva elemente din tot ceea ce poti sa degusti cu acest joc epic.