Am cerut pentru voi cateva recomandari de jocuri potrivite pentru luna cadourilor de la magazinele partenere Board Games BLOG. In speranta ca veti gasi titluri pe gusturile voastre, aveti mai jos jocurile recomandate de Taraba de Jocuri. Mentionam ca preturile si stocurile pot varia. Spor la cumparat!


TERRA MYSTICA – 269 lei

In taramul Terra Mystica se afla 14 grupuri de oameni diferiti in 7 terenuri si feicare grup are locul sau natal, pe care se dezvolta si cresc. Ei trebuie sa transforme terenurile vecine in ale lor.


ROGUE AGENT – 199 lei

2048, Pamant. Guvernul corupt si-a pierdut puterea asupra Rain City, metropola unde crimele sunt la ordinea zilei. Recent intrata in joc, o agentie de vanatori de recompense incearca sa tina sub control atacurile interminabile.
Misiunea ta: esti unul dintre membrii acestei fratii secrete aflate in slujba dreptatii.


RELIC RUNNERS – 209 lei

In Relic Runners, jucatorii se afla in cautarea comorilor pretioase.

De fiecare data cand un jucator viziteaza un templu, ia un jeton. La inceput templele ofera puncte de victorie sau bonusuri valabile in joc. Atunci cand ultimul jeton este luat, un artefact este pus acolo pentru a fi colectat. Jucatorii care il iau, castiga multe puncte de victorie.


MOUNT EVEREST – 195

In jocul Mountain Everest jucatorii iau controlul unei echipe de doi experti in urcarile montane care trebuie sa conduca cati mai multi turisti la varf si sa ii aduca in siguranta inapoi.


INVADERS – 139 LEI


Invaders este un joc de razboi special creat pentru doi jucatori, in care unul dintre ei preia conducerea trupelor extraterestre aflate in incercarea de a transforma Pamantul si de a-i subjuga locuitorii, in timp ce celalalt este la conducerea fortelor neinduplecate care vor sa pastreze Pamantul ca pe un teritoriu unit. Ambele parti se folosesc de carti, planuri, resurse si evenimente pentru a-si atinge scopul.


PACKET ROW – 185 LEI

New York, 1842: santirele navale din zona South Street sunt prinse intr-un du-te – vino continuu. Navele incarcate par sa nu faca fata la cantitatea mare de marfa pe care trebuie sa o transporte.
In Packet Row, fiecare jucator reprezinta o companie de comert care incearca sa-si mareasca profitul de pe urma negotului trans-Atlantic.


NATIONS – 265 LEI

Cum iti vei conduce natiunea? Iti pastrezi rezervele sau cheltuiesti pe armata? Iti trimiti oamenii la munca sau investesti in patrimoniul national? Evita foametea si razboiul, angajeaza muncitori si arhitecti si ridica minuni ce vor trece testul timpului! La final, numai o singura natiune se va ridica!


MERCHANTS AND MARAUDERS – 259 LEI

Ce alegi: pirat sau afacerist legitim?
In Merchants and Marauders intri in pielea unui negustor influent sau a unui pirat inspaimantator din Caraibe in perioada epocii de aur a pirateriei. Strange avere facand comert, vanand zvonuri si, bineinteles, jefuind!


ROKOKO – 159 lei

Bine ati venit in era Rococo, pe perioada domniei lui Ludovic al XV-lea, o vreme cand era “trendy” sa tii baluri fastuoase.
Personalitati importante se imbracau in haine scumpe, nerabdatoare sa straluceasca mai mult ca altii. Urmatorul eveniment fastuoes va avea loc in cateva saptamani, fiecare avand cate o cerinta proprie: o haina eleganta aici, o rochie senzationala acolo, sau o donatie pentru a face un foc de artificii.


LORDS OF WATERDEEP – 199 LEI

Waterdeep, the City of Splendors – bijuteria cea mai de pret din Forgotten Realms.
In LORDS OF WATERDEEP, un joc de strategie pentru 2-5 jucatori, vei prelua controlul asupra unuia din lorzii mascati, conducatorii secreti ai orasului.


HOTEL SAMOA – Pret promotional, 99 lei

Samoa este o statiune de vacanta foarte populara, unde saptamanal sosesc grupuri de turisti de diverse nationalitati. Proprietarii hotelurilor au o singura grija: sa le ofere turistilor o vacanta de neuitat si, in acelasi timp, sa-i faca sa-si cheltuie cat mai multi bani.