Continuam seria de recomandari pentru luna cadourilor cu jocuri propuse de prietenii de la Creative Board Gaming (CBG). Spor la cumparaturi si apoi la jucat! 😀


– 135 lei 

Un joc provocator, pentru toata familia! Ubongo te va surprinde prin reguli foarte simplu de inteles dar in acelasi timp extrem de interesante si originale. Contra-cronometru, trebuie sa rezolvi diverse provocari ce iti vor dezvolta gandirea in spatiu si rezistenta la presiune 🙂 Merita incercat!


– 80 lei 

Un joc de familie care ii va incanta pe copii la nebunie! Fiecare jucator trebuie sa colectioneze carti astfel incat sa adune cat mai multe animale simpatice, evitand pe cat posibil oaia neagra. Aceasta din urma aduce puncte negative in joc, deci nu vei dori sa va imprieteniti!


– 200 lei

Tzolk’in e un joc cu o tematica extrem de interesanta, care te va transpune in fascinanta lume mayasa. Vei venera zei, vei dezvolta tehnologii, vei face practic tot posibilul sa iti aduci membrii tribului pe culmile dezvoltarii si civilizatiei. Grafica inedita si atmosfera cu iz istoric vor contribui la o experienta a jocului ce merita incercata!


– 120 lei 

Regaseste-ti actorii din serialul preferat cu Urzeala Tronurilor Ed. Hbo, un joc de carti complex si plin de intrigi, exact ca si atmosfera din literatura lui George Martin si din serialul A Game of Thrones. Vei lupta pentru influenta, pentru putere si te vei razboi pe mai multe planuri astfel incat sa iti asiguri locul pe ravnitul Tron de Fier!


– 120 lei

In Uchronia, vei deveni liderul unei case nobiliare si vei incerca sa contribui la dezvoltarea orasului, extinzandu-ti astfel si influenta in randul populatiei. Uchronia seamana ca si mecanica de joc cu celebrul Glory to Rome. Cartile pot fi folosite in mai multe scopuri, iar strategiile sunt extrem de variate.


– 135 lei 

Aceasta extensie a mult apreciatului Colonistii din Catan aduce o varietate de noutati experientei tale de joc. Spre exemplu, unul din sistemele propuse iti aduce ocazia de a juca Catan fara zaruri. Poti sa crezi asta? Strategia isi face astfel mai mult loc, iar tu si prietenii veti descoperi noi provocari si ocazii de a va distra.


– 90 lei

Sequence este recunoscut ca fiind un board game si un card game in acelasi timp, ceea ce iti starneste din start curiozitatea. Regulile sunt simplu de inteles, dar pe masura ce joci realizezi ca iti poti pune in valoare foarte bine gandirea strategica. Acest joc te va provoca cu siguranta, mai ales daca veti juca in echipe.


– 85 lei 

Jocurile de la Smart Games sunt extrem de utile si interesante pentru copii si nu numai. Safari Hide and Seek nu face exceptie, dezvoltand gandirea in spatiu, rabdarea si perseverenta. Este gandit sa fie single player si iti aduce o carticica unde vei regasi diverse provocari, pe patru nivele de dificultate.


– 135 lei 

Un joc antrenant si distractiv, care imbina strategia cu norocul si iti poate aduce multe situatii neprevazute. Arunci cu 6 zaruri in fiecare tura si poti rearunca cu oricate dintre ele de maxim 2 ori, pana te apropii de rezultatul dorit. Vei incerca sa fii primul care ajunge la 20 puncte de victorie sau ultimul care ramane in viata. Vei risca de multe ori in anumite situatii, dar in asta consta farmecul jocului.


– 50 lei

Imaginatia nu are limite cand te joci Story Cubes. Jocul iti aduce 9 cuburi cu imagini diferite pe fiecare latura a lor, iar regulile sunt mai multe decat simple: arunci zarurile si faci o poveste cu imaginile care ti-au picat. De aici incolo poti adapta cum doresti, important e ca tu si prietenii sau copii din jurul tau sa dati startul distractiei cat mai repede!