Dupa o perioada in care serile de sambata nu au fost chiar asa de atractive, iata ca in sfarsit, seara de sambata a fost una ca la carte.

Protagonisti, Costy, Carmen, muck si pretenu si vecinu Emi.

Fara discutii multe s-a hotarat ca se joaca Railroad Tycoon. Desi nu am jucat partea de extensie a jocului, acesta s-a dovedit a fi unul excelent. Experientele trecute, ambitia fiecaruia, capacitatea de acomodare si strategia, au contribuit la o seara de joc exceptionala.

Inceputul a fost ok, vecinu Emi, atent si strateg, a absorbit toate informatiile incet si profund, fapt care se pare ca l-a ajutat foarte mult in partea a doua de joc a serii, cand a si castigat. Carmen sprintena si atenta ca intotdeauna, isi pune in joc strategia si reuseste si ea un joc frumos si ne lasa pe toti in urma castigand primul joc.

De remarcat pentru mine a fost tinuta de joc a lui Costy, care si-a pus toata atentia in joc si chiar a mai si gandit, facand un joc superb.

Pe post de Oaie Neagra mister muck… Daca dau vina pe oboseala acumulata dupa 600 de km si o zi incarcata de drumuri si vizite prin zonele Olteniei, imi vor spune toti ca sunt carcotas, deci prefer sa recunosc ca sunt unele persoane care pe parte de strategie la Railroad Tycoon, ma depasesc. Eu inca ma gandesc la jocul facut de Costy.

Incepe o noua saptamana. Singurul lucru la care ma gandesc e vineri. Din cate am auzit vom juca si sambata viitoare. Oare voi castiga si eu ceva?

In orice caz, Railroad Tycoon este un joc foarte bun din punctul meu de vedere, care are o durata de joc destul de mare, recomandat a se juca in maxim 4 oameni.

Ma inclin si va doresc o saptamana buna!

vineri