First published on BoardgameNews.com – Quirrly ABC

Editura germana Adlung-Spiele a lansat jocul de societate Quirrly la inceputul anului 2010. In acest joc, 2-4 jucatori sapa prin teancuri de carti pentru a crea un set ordonat de carti de aceeasi culoare sau care poarta acelasi simbol. Odata ce ati gasit o carte intr-un pachet, trebuie sa-l puneti inapoi pe  masa si sa formati un nou pachet, acest lucru prevenind tragerea de multe carti din acelasi teanc, de asemenea, un element de memorie în joc.

Quirrly ABC foloseste aceeasi provocare de a fi rapid din jocul lansat anterior, dar cu jucatori ce cauta litere sau cuvinte in locul simbolurilor sau culorilor.

Doua jocuri sunt incluse in cutie: unul pentru 2 jucatori cu varsta mai mare de 6 ani in care acestia cauta literele de la A la Z si al doilea pentru 2-4 jucatori peste 8 ani, acestia strangand cuvinte. La fel ca la Quirrly, toata lumea trebuie sa aibe acces la stiva de carti, deci va trebui sa te inghesui…

Jocul de societate Quirrly ABC este realizat de designerul Adlung Karsten si are o durata estimata de joc de 5-10 minute.