Ravnica a fost un univers foarte apreciat printre jucatorii de Magic: The Gathering. Apartenenta la o ghilda a facut pe fiecare sa tina partea unora si sa aiba inamici bine conturati. Aceasta experienta revine odata cu Return to Ravnica, noul bloc din setul 2012-2013.





Return to Ravnica se va lansa oficial pe 5 octombrie 2012, insa adevaratii pasionati de Magic: The Gathering o sa doreasca sa isi testeze puterile la evenimentul de Prerelease de pe 29 septembrie 2012 de la Red Goblin. Evenimentul va avea loc in format Sealed, sambata, 29 septembrie 2012, incepand cu ora 11:00 la magazinul de pe strada Coltei nr.42. Evenimentul este sanctionat si participantii vor primi de trei ori mai multe puncte decat la un eveniment normal.



Pentru inscrieri apasati pe imaginea de mai sus


Pentru acest eveniment, Wizards of the Coast a pregatit 5 Prerelease packs cu 5 din cele 10 ghilde ale universului Ravnica. Acestea contin: 5 boostere Return to Ravnica, 1 booster de ghilda, 1 promo card, 1 zar de viata si alte delicii pentru pasionati, toate intr-o superba cutie de ghilda.