Desi nu vreau sa mir pe nimeni, dar stiu ca singura mirare o voi primi din partea lui Costy, se pare ca voi publica un post pentru luni, chiar luni. Fara nici un fel de chef sau pic de inspiratie ma apuc sa compun ceva sub stricta observatie a lui Costy. Sa va spun ce… ce am facut in weekend? Ce sa facem, am murit toti de plictiseala, oboseala si caldura.

Se pare ca singura miscare legata de lumea BoardGames a fost facuta duminica de mine si mister Costy cand, lipsiti de chef si stresati de nepasarea sotiilor noastre, am plecat spre mesele de joc situate in parcul Tineretului. Zis si facut, ne-am pus fundu’ in masina si ne-am deplasat. Spre uimirea noastra…Shock!!! Am si ajuns. Harmalaie mare, lume la gratare, zgomot, Raiul pe Pamant. Cu mare placere scoatem Power Grid din cutie si incingem un joc scurt in doi. Cumparam, ne dam silinta, gandim adanc, tragem si aer, bem un ceai, si sec… castiga Je!

Uimire mare pe fata domnului Costy, da vorba cantecului… Asta e nu ai ce-i face, altii mama numai face, si asa ca noi nu sunt prea multi…

O pauza scurta, din nou un ceai, Costy o pastila pentru prostata si, si atat. Si uite cum ne luam cu jocu’, cu vorba, asa ca intre baietei si uite asa se face de 1 jumate.

Mirare nu pot spune ca a aparut din partea cuiva; la cat chef aveam de nimik nu ne-a miscat. Paca paca, taca taca dam si un Buccaneer.

Treaba e ca asta se joaca in minim 3. Mare chestie. Daca la masa e un Buccaneer si langa 2 baietei, e clar ca joci in 3 nu?!?! De unde dracu 3? si da-i in doi. Nici o sfarailala nu are jocu asta in doi.

Deci da, daca vreti sa aveti parte de o zi superba, un joc extraordinar, STATI ACASA.

La revedere…