Perfect Storm, harta prototip

Daca iti place sa pescuiesti sau vrei sa inveti, designerul Andrei Novac si cei de la NSKN Legendary Games ne propun un joc pe aceasta tema: Perfect Storm.

Perfect Storm este un joc de societate despre pescuit in Marea Bering pentru 2-5 jucatori. Jucatorii vor deveni tineri antreprenori ce detin o barca de pescuit si visuri de imbogatire. Veti avea nevoie de un capitan de nava si de un echipaj pe care ii veti trimite sa pescuiasca in aceste ape periculoase.

Vremea in Marea Bering este cea mai mare provocare. Poate sa fie insorit astazi, dar maine barca ta va avea de infruntat valuri uriase si o furtuna pe care o vezi o singura data in viata. Cu cat sunt mai mari valurile, cu atat mai usor va fi sa prinzi cele mai bune fructe de mare, Regele Crab din Alaska (Alaskan King Crab).

Perfect Storm este un joc de management al riscului si fiecare jucator va trebui sa-si calculeze deciziile de a pescui cea mai valoroasa prada, fara a-si expune echipajul si incarcatura pericolului. La sfarsitul jocului, castigatorul va fi cel care a gasit cel mai bun raport intre echipaj, capitan, barca, locatia de pescuit si riscul de a fi surprins de vreme neprielnica.