Kanban Automotive Revolution coperta joc

Daca in 2012 ne propunea in CO2 sa salvam planeta de poluare si sa folosim doar energii verzi, regenerabile, designerul Vital Lacerda vine in 2014 cu un joc despre industria automobilelor si a proceselor dintr-o fabrica de productie – Kanban: Automotive Revolution.

In Kanban: Automotive Revolution, jucatorii iau rolul unor manageri ambitiosi ce incearca sa impresioneze consiliul director si sa isi asigure o pozitie cat mai inalta si cat mai sigura in companie. Odata cu promovarea vin si avantajele in fabrica, cum ar fi mai mult spatiu pentru a stoca materiale scumpe si mai mult prestigiu, ce iti va accelera ascensiunea.

Cu management solid, va trebui sa te faci remarcat. Va trebui sa coordonezi furnizorii si comenzile, sa imbunatatesti componentele, sa inovezi, sau sa iti murdaresti mainile de uleiul liniilor de asamblare pentru a mari productia. Vei fi nevoit sa alegi cu atentie proiectele pe care le incepi, selectandu-le doar pe acelea care te vor ridica.

Jocul se anunta interesant si se adreseaza jucatorilor experimentati, ce nu se feresc sa streseze neuronul 2-3 ore fara pauza.

Mai jos aveti o prezentare video a regulilor jocului de societate Kanban: Automotive Revolution. Enjoy!


Seria Pe radarul Spiel 2014 contine scurte prezentari ale unor jocuri ce vor fi lansate/prezente in cadrul targului international Spiel 2014 din Essen, Germania. Unele au ajuns pe listele noastre de cumparaturi, altele doar ne-au facut sa ridicam scurt dintr-o spranceana.