Pentru ca unii nu reusesc vara sa plece in concediu din diferite motive, cei de la Lex Hobby Store s-au gandit sa va faca mai placut statul acasa in compania celor mai noi jocuri de societate ce ne-au trecut granita.

Dar de ce sa va mai retin eu cand stiu ca va grabiti sa comandati? Hai sa vedem! 😀


The Lord of the Rings: Nazgul

Lansat in anul 2012, The Lord of the Rings: Nazgul este opera designerilor Bryan Kinsella si Charlie Tyson, putand fi jucat de 3-5 jucatori. Acest board game face parte din categoria jocurilor bazate pe romane si foloseste mecanici precum Auction/Bidding si Variable Player Powers.

Ca jucator, esti unul dintre cei mai puternici servitori ai lui Sauron, un Nazgul. Trebuie sa lucrezi impreuna cu ceilalti Nazguli pentru a opri hobitii si sa distrugeti rezistenta oamenilor. Dar in acelasi timp trebuie sa te lupti sa ii arati lui Sauron ca esti cel mai vrednic, fiind pus in fata a trei campanii pe care trebuie sa le faci inainte ca purtatorul inelului sa duca inelul la Mount Doom. Daca nu faci asta in timp, toti jcuatorii pierd. 
 
The Lord of the Rings: Nazgul contine:
– 1 tabla de joc;
– 1 token the one ring;
– 5 figurine nazgul;
– 1 token witch-king;
– 1 cupa de combat;
– 138 cuburi de lupta;
– 70 cuburi favor pentru Sauron;
– 45 carti de putere;
– 51 carti de erou;
– 55 carti de quest;
– 20 carti de quest secret;
– 12 markere complet/zid;
– 30 countere de puncte de victorie.


Talisman (fourth edition): The Blood Moon

Cea mai noua extensie a jocului Talisman (fourth edition) poarta numele The Blood Moon si vine sa reimprospateze aventurile din jocul de baza creat de designerul John Goodenough.

Cu peste 100 de carti de aventura, plus noi vraji, caractere si sfarsituri alternative, Talisman: The Blood Moon adauga un nou strat a horror-ului gotic din questul tau pentru Crown of Command.
 
Pe langa noi provocari, printre care si un nou werewolf care cutreiera pamantul, timpul trece prin zi si noapte sub The Blood Moon.
 
In plus, unele carti de aventura au efecte diferite in functie de alternanta zi – noapte.
 
Talisman (fourth edition): The Blood Moon  contine:
– 128 de carti;
– 3 noi carti de sfarsit alternativ;
– 3 noi carti de caracter si figurine din plastic;
– 1 carte si figurina de werewolves.


Quarriors! Quarmageddon

Qua-boom! Dupa o lupta epica intre Quaxos si Dragonul cu trei ochi al Quarmaggedonului, Quarmaggedonul este lansat asupra noastra.
 
Jocul Quarriors! Quarmageddon este a doua extensie a jocului de baza de tip de dice-building Quarriors si adauga 40 de noi zaruri care dau putere la 6 noi creaturi si 2 vraji. Unele creaturi vin cu noul cuvant: Immunity.
 
Aceasta extensie are un regulament revizuit si o cutie ce poate pastra in siguranta extensia si jocul de baza creat de designerii Mike Elliott si Eric M. Lang .

Pe langa cele 3 noutati de mai sus, cei de la Lex Hobby Store au mai adus pentru voi: Princess of Florence, Village, Mansions of Madness House of Fears , Fortress America, Dixit Journey, Nightfall Dark Rages, Scary Tales Red vs Pinocchio, Infiltration .