Mai jos aveti cateva noutati din oferta Taraba de Jocuri.

Dixit Odyssey

Dixit Odyssey este in acelasi timp joc de baza si extensie pentru Dixit putand fi jucat de sine statator sau in combinatie cu Dixit sau Dixit 2.

Taramul viselor nu este niciodata prea departe de realitate. Zi de zi visam cu ochii deschisi la lucruri care ni le dorim, oameni pe care sa-i intalnim si o viata mai buna. De ce sa fie totul doar vis si nu un mod de petrecere al timpului liber? Sa dam frau liber imaginatiei!

Dixit Odyssey este un joc de complexitate mica ce se poate juca in 3-12 jucatori si dureaza aproximativ 30 minute.

Small World Underground

“Aceasta lume nu este indeajuns de mare pentru noi toti. Este timpul sa te dai la o parte.”

Small World Underground este un joc de sine statator care include 15 rase si 21 de puteri speciale. Pe parcursul jocului, fiecare jucator se foloseste de creaturi si puteri pentru a pune stapanire pe diverse locatii subterane. Pentru a intra in posesia relicvelor ascunse aici, jucatorii vor fi nevoiti sa iasa invingatori in luptele cu monstrii. La sfarsitul fiecarei runde, jucatorii puncteaza pentru regiunile pe care le detine.

Small World Underground poate fi jucat si in combinatie cu celelalte aparitii Small World. Este un joc de complexitate medie ce se poate juca in 2-5 jucatori si dureaza aproximativ 160 minute.

Felinia

Felinia este un continent misterios, plin de comori exotice. Pentru a iesi invingator in aceasta competitie, tranzactiile realizate de tine trebuie sa fie de succes. Cu sau fara partener, va trebui sa achizitionezi un vapor pe care sa-l incarci cu produse rafinate. Comercializarea acestora iti va spori averea.

Felinia este un joc interactiv, de licitare, pentru 2-4 persoane si dureaza 60-90 de minute.

Mykerinos

1899. De mai bine de un secol, publicul european este fascinat de egiptologie si de descoperirile lui Denon, Champollion sau Petrie.
Doritori de aventura si glorie, arheologii cauta comori in nisipurile Egiptului. Artefactele gasite vor impodobi salile celor mai prestigioase muzee.

Mykerinos este un joc de complexitate medie ce se poate juca in 2-4 jucatori si dureaza 30-60 de minute.

The Heavens of Olympus

Zeus a hotarat sa construiasca un univers la care sa se poata uita din varful muntelui Olimp. Pentru a-si pune in aplicare planul, cere ajutorul unor zei necunoscuti. Acestia au 5 zile la dispozitie pentru a indeplini cerintele lui Zeus. Zeul care isi va face cel mai bine treaba, va urca in ierarhie si va fi primit in muntele Olimp.

Jocul se desfasoara pe parcursul a 5 runde (zile). Fiecare zi este impartita in 3 faze (dimineata, pranz si seara) in timpul carora, jucatorii vor putea alege intre a construi planete, a le pozitiona etc. Dupa ce aceste actiuni au fost realizate, are loc momentul punctajului. In timpul noptii, Zeus reflecta asupra muncii depuse de jucatori. Acestia vor primi puncte de prestigiu.

The Heavens of Olympus este un joc de complexitate medie ce se poate juca in 3-5 jucatori si dureaza aproximativ 60 de minute.