Se pare ca piata romaneasca de boardgames vine puternic din urma, astazi avem pentru voi cateva noutati din oferta Taraba de Jocuri, restul, regasindu-se pe site-ul lor.

Automobile

Automobile este un joc pentru 3-5 jucatori  in care fiecare va incerca sa-si faca un nume in lumea industriei auto din Statele Unite. Runda de runda, jucatorii vor prelua comenzi, vor incheia contracte cu distribuitori din intreaga tara, vor recurge la diverse tertipuri pentru a veni in intampinarea clientilor cu oferte mai bune ca ale adversarilor. Construind masini in fabricile proprii, jucatorii vor putea obtine sume importante de bani.

Carcassonne (Editie Aniversara)

De cand a fost ales jocul anului in 2001, CARCASSONNE a devenit unul din jocurile de referinta in lumea board gamer-ilor. A fost tradus in 20 de limbi si s-a vandut in mai bine de 6 milioane de exemplare.
Pentru a sarbatori 10 ani de existenta, Rio Grande Games vine in intampinarea fanilor cu aceasta editie speciala.

Black Gold

 

Texas.1912.Industria de petrol este in plin apogeu. Spindletop a fost descoperit cu 20 de ani in urma si majoritatea rezervelor de petrol din partea de Est a Texasului au fost revendicate. Intrucat noi zacaminte de petrol au fost descoperite in Bazinul Permian, proprietarii  sunt dispusi sa-si investeaza intreaga avere in aceasta industrie. Este momentul sa profiti de situatie si sa gasesti inaintea adversarilor tai urmatorul teren petrolifer.

Carcassonne – The Phantom

 

Fiecare jucator primeste cate o fantoma de culoarea pionilor sai. In momentul in care isi aseaza unul din pioni pe o piesa, poate sa amplaseze si fantoma in acelasi loc. Jucatorii isi vor recupera fantomele in momentul in care puncteaza. Fantoma poate fi jucata si in locul unui pion obisnuit.

King of Tokyo

 

In King of Tokyo, monstrii, robotii giganti, extraterestrii se afla intr-o continua lupta pentru suprematie. In incercarea de a deveni singurul conducator al orasului, se distrug reciproc cu zambetul pe buze. Combinatiile obtinute in urma aruncarii zarurilor va vor ajuta sa va vindecati, sa atacati, sa cumparati carti speciale sau sa castigati puncte de victorie. 

Pentru a castiga, jucatorul fie trebuie sa distruga orasul acumuland 20 puncte de distrugere, fie sa-si fi invins in lupta adversarii. Cel mai aprig jucator va fi desemnat noul rege al Tokyo-ului.

Carcassonne – The Dice Game

 

Multe orase au fost construite in Carcassonne, in ultimii 10 ani. CARCASSONNE THE DICE GAME este un joc rapid care permite jucatorilor sa construiasca orase mai repede ca niciodata.

Dominion Cornucopia

 

Vara parea sa nu se mai termine, insa ghicitorul a avut dreptate. S-a terminat iar acum este momentul recoltei. Agricultura a avansat semnificativ in ultimii ani. Taranii au lucrat din greu intreaga saptamana iar acum este momentul sa se relaxeze in cadrul festivitatii fanului. 

DOMINION CORNUCOPIA aduce in plus 13 carti de Regat si 5 carti unice. Tema centrala este varietatea; exista carti care te recompenseaza pentru varietatea de carti pe care o ai in mana.