Chiar daca sunt ultimele zile din anul 2011, cei de la Lex Hobby Store s-au straduit sa aduca pentru voi ultimele aparitii din lumea board games. Enjoy!

Dungeon Petz

Devino liderul unei familii de imp care tocmai a deschis o afacere – cresterea si vanzarea de animale de companie. Suna simplu si sigur nu? Pai, animalele alea de companie sunt pentru Dungeon Lords. Asta inseamna ca sunt magici, jucausi si cateodata periculosi monstrii care au nevoie de cat mai multa atentie exact in momentul in care vrei sa faci o demonstratie cumparatorului. Cateodata esti bucuros atunci cand scapi de ei, dar profitul este incredibil.
 
Jocul de societate Dungeon Petz este un joc de sine statator in universul Dungeon Lords. Jocul dureaza cateva runde in care jucatorii plaseaza muncitori printr-un sistem neobisnuit.

 

Principato

Principate puternice se formeaza in nordul Italiei. Cand este cel mai bun moment pentru extindere? Cand va fi recolta profitabila? Cata forta va fi necesara la granite? Doar cel ce judeca corect aceste decizii va castiga.
 
Jocul de societate Principato contine:
– 4 table de principat
– 90 carti de actiune
– 60 de carti victorie
– 90 markere din lemn
– si multe alte elemente de joc.

 

Memoir 44 Campaign book vol. 2

Memoir 44 Campaign Book Volume 2 este al doilea supliment cu coperta groasa pentru sistemul de joc Memoir’ 44, care contine 46 de scenarii care se construiesc dupa regulile introduse in Campaign Book Volume 1, care dau posibilitatea jucatorilor sa exerimenteze scenarii unul dupa altul, unde fiecare rezultat a unei lupte decide urmatoarea.
 
Aceste 46 de scenarii sunt grupate in 11 campanii diferite cu doua in “Pacific Theater”, o campanie mare ce acopera recucerirea Pcificului de fortele aliate si “Bicycle Blitzkrieg”, invazia japoneza a Malayeziei in 1941 – 1942; si prima campanie breakthrough pentru Memoir’ 44: “Breakthrough Normandy.
 
Contine si 50 de tokene.
Ai nevoie de jocul de baza, Memoir’ 44, precum si de unele extensii pentru a te bucura de toate campaniile.

 

War of the Ring 2nd Edition

Boardgame-ul War of The Ring este un joc de strategie care permite jucatorilor sa intre in lumea lui Tolkien si sa experimenteze actiunea epica, conflictele dramatice si caracterele memorabile.
 
Daca joci ca “the free people”, comanzi importante regate din a treia era. De la “horse-lords” din Rohan la soldatii din Gondor si Elfii din Rivendell. Vei conduce ultima defensiva a celor liberi din Middle-earth.
 
Confrunta fortele lui Sauron in campul de lupta in batalia disperata cu scopul de a incetini masacrul, in timp ce conduci Fellowship of the Ring in questul lor spre Mount Doom.
 
Daca joci ca “shadow player”, vei conduce hoarde a lordului intunericului si a lui cei mai puternici soldati cu scopul de a aduce intunericul in Middle-Earth. Legiuni de orci, troli, calareti de lupi si ringwraiths astepta comanda ta. Vaneaza`l pe purtatorul inelului ca sa recuperezi inelul.
 
Asta e ocazia ta ca sa modelezi destinul unei ere…War of The Ring.