Cei de la Lex Hobby Store ne-au trimis ultimele noutati aparute in stocul lor. Enjoy!

Gears Of War: The Board Game

Board game-ul Gears of War, facut de Corey Konieczka, este bazat pe popularul joc video cu acelasi nume de Epic Games. Unul pana la patru jucatori iar rolul soldatilor COG care lupta impreuna pentru a distruge armatele Locust si trebuie sa lucreze impreuna contra unui sistem de joc ingenuos. In jocul Gears of War, o sa retraiesti momente clasice din Gears of War si Gears of War II.
 
In Gears Of War: The Board Game trebuie sa indeplinesti una din cele 7 minisuni facute random si sa sustii colegii COG in timp ce tragi cu arma in stanga si-n dreapta. Doar prin colaborare si comunicare vei reusi.

Fortune and Glory: The Cliffhanger Game

La sfarsitul anilor ’30 lumea este agitata. Umanitatea este pe muchie de razboi iar puterile imperialiste din est si Europa lucreaza din greu pentru a-si extinde dominatia. Nazistii au luat controlul Germaniei si raspandesc “intunericul” pe tot globul.
 
Board game-ul Fortune and Glory: The Cliffhanger Game este un joc rapid, de aventura, cu raufacatori, pericol pe muchie de cutit si cu elemente de cliffhanger. Jucatorii iau rolul de vanatori de comori, tranversand globul pentru a gasi artefacte antice.

Elder Sign

Jocul Elder Sign este un joc rapid, cooperativ cu zaruri de intriga supernaturala pentru pana la 8 jucatori. Jucatorii iau rolul de investigatori care sunt contra timp pana cand se intoarce the Ancient One. Armati cu unelte, aliati si cunostiinte oculte, investigatorii trebuie sa isi puna la test stamina si sanatatea mintala in timp ce incearca sa gaseasca Elder Signs, simboluri supreme cu care pot inchide pe the Ancient Ones.
 
Pentru a gasi Elder Signs, ei trebuie sa treaca prin aventurile din muzeu. Un sistem de timp invers face ca un Ancient One sa apara daca investigatorii nu sunt destul de rapizi, caz in care ei trebuie sa se lupte cu el.