Cei de la Lex Hobby Store ne-au trimis informatii despre primele noutati din luna decembrie 2011 ce se regasesc in oferta lor. Enjoy!

Puerto Rico Anniversary Edition

Board game-ul Puerto Rico: Anniversary Edition este o editie limitata speciala, ce sarbatoreste 10 ani de la lansarea jocului Puerto Rico.

Modul de joc e la fel ca al originalului. Include doua extensii lansate separat. Cladiri noi ce au fost lansate in 2002 in Spielbox si extensia Nobles.

Jocul are componente complet redesenate si artwork nou. Doublonii din carton sunt acum din metal. Tile-urile de building sunt acum ilustrate si sunt din material gros.

 

Kingdom Builder

In boardgame-ul Kingdom Builder, jucatorii isi creaza propriile regate construind asezari si incercand sa aiba cei mai multi bani la sfarsitul jocului.
 
Exista 9 tipuri de teren pe harta, incluzand locatii si castele. Pe tura, un jucator joaca cartea lui de teren so isi construieste 3 asezari. Daca e posibil o asezare trebuie construita langa una deja existenta. Daca construieste langa o locatie, jucatorul poate “rezerva” un hex pentru tura viitoare.
 
Construind langa un castel, jucatorul va castiga bani la finalul jocului, dar cei mai multi
bani vor fi castigati daca duce la capat cerintele cartilor de scor. Un joc se joaca cu 3
astfel de carti din 10 ce vin in joc. 
 
Kingdom Builder contine:
– 8 sectiuni de tabla de joc diferite;
– 35 carti;
– 29 tile-uri;
– 160 asezari;
– 4 markere de aur;
– 8 carti sumar;
– reguli.

 

A Game of Thrones 2nd Edition

Regele Robert Baratheon este mort si pamanturile din Westeors sunt pline de lupte.
 
In a doua editie a board game-ului A Game of Thrones: The Board Game, 3 pana la 6 jucatori iau rolul caselor din The Seven Kingdoms si se lupta pentru controlul Iron Throne folosind fiplomatie sau prin razboi. Vei castiga prin forta, prin vorbe cu subinteles sau prin adunarea populatiei de partea ta?
 
La inceputul jocului fiecare jucator primeste o armata de Footman, Knight, Siege Engine si Ship units precum si un set de tokene de ordin si alte componente.
 
Fiecare runda a jocului este compusa din 3 faze: The Westeros Phase, the Planning Phase si the Action Phase. 
 
A Game of Thrones: The Board Game Second Edition contine:
– 1 carte de reguli in engleza;
– 1 tabla de joc;
– 138 de unitati din plastic;
– 105 carti;
– 6 player screens;
– 266 tokene.

Alte jocuri intrate pe stocul celor de la Lex Hobby Store : Core Worlds, Show Manager, Burdigala, Ticket To Ride Asia Map Collection si Ninja: Legend of The Scorpion Clan .