Rune Age

Jocul Rune Age este un joc de deck-building plin de aventura si cucerire pentru 2-4 jucatori. Plasat in Terrinoth (Runebound, Descent: Journeys in the Dark, Runewars si Dungeonquest), boardgame-ul Rune Age pune jucatorii in controlul unei rase, care vrea dominarea intr-o lume in plin conflict.
 
Rune Age este bazat pe scenarii. Cele 4 diferite incluse in Rune Age, prezinta moduri de victorie diferite de la player vs player la un joc cooperativ.
 
Chiar daca ei incep cu o mana de carti limitata, prin strategie si folosire cu sens a acestora, ei vor ajunge sa isi creeze un deck destructiv dupa cum vrea fiecare. Vei face deck-uri brutale cu unitati formidabile? Sau te vei baza pe credinta si influenta pentru a face rost de puteri neutrale si tactici puternice?

 

Red November 2nd edition

Board game-ul Red November este un joc cooperativ pentru 3 – 8 jucatori (merge si in 1 sau 2 cu reguli suplimentare) in care controlezi niste marinari disperati care sunt contra timp. Esi sunt gnomi si se misca in submarin incercand sa repare diferite probleme, dar fiecare miscare dureaza minute pretioase.

Lucrati impreuna pentru a rezolva problemele cat mai eficient pana cand vine ajutorul si ii salveaza pe gnomi.

In timp ce pastreaza aspecte importante din prima versiune a jocului, editia revizuita a lui Red November audce cateva imbunatatiri la gameplay. Jocul Red November, revised edition aduce o tabla de joc mai mare, carti cu item-uri si reguli mai simple.

In Red November exista multe moduri de a muri, dar doar un mod de a castiga. Esti destul de gnom ca sa faci fata?

 

Ventura

Jocul Ventura este un joc de nobilitate si cucerire pentru 2 -4 jucatori. Plasat in secolul al 14-lea, Ventura pune jucatorii in controlul unor case nobile, fiecare dorind sa controleze cat mai multa avere si putere.

Balanseaza veniturile casei tale si mentine soldatii alaturi, pentru a pastra nobilitatea casei tale. Dar ai grija, cele mai bune armate costa si cel mai mult.

Cu mai mult de 120 de miniaturi din plastic, 40 tile-uri de teritoriu si peste 100 de carti, jocul Ventura va tine jucatorii absorbiti de aceasta lume a mercenarilor si a goanei dupa avere.

 

Mansions of Madness: Season of the Witch

Season of the Witch este un expansion al jocului Mansions of Madness. Este un scenariu plin de horror.
 
NU exista mecanici noi de joc, pur si simplu este un scenariu de joc cu carti aferente si instructiuni pentru a face harta.