Star Trek: Fleet Captains

Board game-ul Star Trek: Fleet Captains, pentru 2-4 jucatori, este pus in “Prime Universe” vazut in multe seriale TV si pana la filmul Star Trek: Nemesis.

Fiecare jucator incepe cu o flota de nave care sunt plasate la un colt al universului, neexplorat. Acest sector de spatiu este reprezentat de carti hexagonale (care sunt amestecat la inceputul fiecarui joc). Cand o nava inainteaza o sa intorci hexuri si vei vedea ce e in acel sector. O planeta clasa M, o nebula clasa J, locuri goale sau altele. Vei spera sa descoperi resurse valoroase.

Atunci cand va izbucni conflictul, te vei lupta pentru suprematia pe un sector. A cui flota ramane a respectivului va fi sectorul.

Star Trek: Fleet Captains contine:
– 24 miniaturi detaliate (12 Federation, 12 Klingon);
– 24 carti pentru nave;
– 50 tile-uri cu locatii pentru galaxie;
– 200 carti de comanda;
– 50 carti encounter;
– 76 carti misiune.

Claustrophobia: De Profundis

Claustrophobia: De Profundis este un expansion pentru jocul de baza Claustophobia care adauga mai multe componente si mai multe optiuni jocului fara a adauga multe reguli.

Noile componente includ: un deck de 55 de carti cu noi talente pentru Brother Redeemer, noi demoni, noi eventuri, noi obiecte, 10 tile-uri noi de camere, cu 6 noi tipuri de camere, 4 minifigurine pictate si markere noi si 12 noi scenarii.

In ce priveste noile reguli: mana de carti a jucatorului ce controleaza demonii a fost redusa la 3 carti datorita noilor si puternice carti, skill-urile Siccaria acum sunt permanente si o noua bestie este introdusa.

Claustrophobia: De Profundis contine:
– un manual de 24 pagini de reguli si 12 noi scenarii;
– 4 minifigurine pictate;
– 2 Sicaria;
– 2 Hellhounds;
– 10 tileuri tunel si camere;
– 2 carti de referinta pentru oameni;
– 10 red plastic damage pegs;
– 6 carti skill pentru Sicaria;
– 6 carti avantaj;
– 7 carti cadou;
– 6 cartio cu obiective;
– 2 survival instinct tokens;
– 4 miraculous water tokens;
– 7 demon cards;
– 2 carti referinta pentru demoni;
– 18 carti event.

The Walking Dead: The Board Game

Intra in lumea creata de Robert Kirkman. Ia rolul unui supravetuitor intr-o lume care a devenit, dintr-o data plina de zombies. Cu doar un companion la inceputul jocului, fiecare jucator trebuie sa stranga resurse, sa gaseasca alti supravetuitori si eventual un refugiu.

The Walking Dead: The Board Game este pentru 1-6 jucatori, dureaza aproximativ 30 de minute si face parte din categoria jocurilor cu zaruri, avand o tematica horror.

Deadwood

Deadwood este un joc rapid putin diferit fata de restul jocurilor cu mecanica de “work placement”. Banda ta este formata din 3 diferite clase de cowboys cu puteri diferite: greenhorns, gunslingers si trail bosses. Cowboy-ii intra calare in orase si incearca sa ia controlul cladirilor luptandu-se cu alte benzi.

La inceputul jocului, orasul Deadwood este format din Primarie, Biserica, Sectia de Politie, Bar si alte 4 cladiri random. Atle cladiri vor fi construite pe parcursul jocului. Fiecare cladire are o abilitate unica ce va fi folosita imediat ce este construita.

Un cowboy va beneficia de aceste abilitati atunci cand va controla cladirea. Pentru a controla o cladire, un jucator pune o banda de a lui pe cladire. Dupa, alti jucatori se pot lupta cu el pentru controlul cladirii respective. Jucatorul care incepe “shootout”-ul primeste un token “Wanted Poster”; cu cat vrei sa omori mai multi cowboy cu atat vei primi mai multe tokene si amenda de la sfarsitul jocului va fi mai mare.

Boardgame-ul Deadwood se termina in una din trei posibilitati: Gara este plasata pe harta atunci cand sinele de tren sunt complete sau nu mai exista tokene “Wanted Poster” sau un jucator nu mai are cowboy in viata.

Jucatorul cu cei mai multi bani, castiga!

Contine:
– reguli in engleza;
– 1 tabla de joc;
– peste 150 de tokene;
– 8 black “outlaw” dice;
– 26 unique building tiles.

The Adventurers: The Pyramid of Horus

Ascunsa sub nisipurile egiptene de multe secole, Pyramida lui Horus sta nederanjata, pana cand un grup de exploratori o descopera. Plina cu comori, piramida a atras repede atentia multor aventurieri in cautare de faima si bani.
 
Intra intr-o piramida egipteana cu board game-ul The Adventurers: The Pyramid of Horus, un joc de sine statator de exploratie, pericol pentru 2-6 jucatori. Este un joc rapid, plin de emotii in care castiga cel ce iese primul din piramida cu cele mai multe comori.
 
Ca unul din cei 8 aventurieri – fiecare cu puterea sa speciala – vei explora piramida, cautand relicve antice ascunse sau ingropate in 4 camere. Dar ai grija la pericolele piramidei. Pietre care cad, mumii sau alte chestii nasoale.
 
The Adventurers: The Pyramid of Horus contine:
– 1 tabla de joc;
– 11 miniaturi;
– 8 carti de aventurieri;
– 4 game aid cards;
– 63 carti pentru comori si wounds;
– 10 carti echipament;
– 18 carti pentru mumii;
– 1 ankh card;
– 8 block cards;
– 36 blocuri de piatra;
– 5 zaruri colorate;
– 1 set de reguli in engleza.