Cei de la Lex Hobby Store ne-au anuntat ca au mai adus ceva noutati in luna noiembrie 2011, doar se apropie cu pasi repezi luna cadourilor 😀 . Va tenteaza ceva?

Urban Sprawl

Board game-ul Urban Sprawl este un joc pentru 2 – 4 jucatori care prezinta in mod abstract cum se dezvolta o locatie de la un mic orasel la o metropola in toata firea.
 
Jucatorii sunt afaceristi sau politicieni. Constructiile apar doar ca sa fie daramate si dezvoltate in altele.
 
Pe parcursul joculuii, jucatorii vor incerca sa faca rost de “permits”. Acestea vor rezulta fie intr-o investitie majora fi in fundatia unei noi cladiri. Jucatorii se vor chinui sa devina dominanti intr-o zona anume pentru a atrage putere politica.
 
Urban Sprawl contine:
– tabla de joc
– 4 paly mats
– 144 cuburi de lemn in 4 culori
– 4 cilindrii din lemn
– 1 pion orange din lemn
– 165 de carti
– 144 tile-uri de cladiri
– 24 vocations
– 6 politicieni
– 1 contractor
– 6 wealth markers
– 3 prestige markers
– 1 active player marker
– 1 extra favor marker.

 

Super Dungeon Explore

Jocul de societate Super Dungeon Explore este un “dungeon crawler”, inspirat din jocurile japoneze de pe consola. Miniaturile sunt sculptate intr-un mod dragut-super deformat, in mare capul masurand cam cat restul corpului.
 
5 jucatori pot lua roluri de eroi din aventuri fantasy clasice (paladin, dwarf, elf etc). Iar un jucator va fi “Dark Consul” care controleaza monstrii din dungeon. Fiecare caracter/monstru are o carte cu status care are pe ea toate informatiile necesare.
 
Jocul are loc pe o harta de joc modulara.
 
Ca sa castige jocul “Dark Consul” trebuie sa invinga toti eroii, iar eroii trebuie sa omoare toti monstrii si sa distruga toate “spawning points”.
 
Super Dungeon Explore contine:
– 50 miniaturi
– zar custom
– carti de stats
– deck de carti loot si comori
– 5 double sided placi de joc.

 

Quarriors

Jucatorii iau rolul de Quarriors, razboinici puternici. Ei trebuie sa foloseasca puterea misterioasa a Quiddity-ului, sa casteze vraji si sa sumoneze creaturi.
 
Jocul Quarriors este un joc cu zaruri antrenant, cu un deckbuilding ciudat: jucatorii isi customizeaza poolul de zaruri cu resursele generate de cum au aruncat zarurile.
 
Board game-ul Quarriors ia tot ce e mai bun din jocurile de deckbuilding si elimina partea in care trebuie sa amesteci cartile. 
 
Quarriors contine:
– 130 zaruri custom
– 53 carti de creaturi si vraji
– tabla pentru scor
– 4 tokene pentru scor
– 4 saculete pentru zar
– cutie din metal
– reguli.

 

Arcanum

Jocul Arcanum se joaca cu un deck de Tarot, folosit pentru a muta piesele pe tabla. In joc sunt 4 case nobile, care se lupta pentru putere si suprematie intr-un oras medieval. Jucatorii vor reprezenta diferite cai a sortii si vor incerca sa ajute casele sa isi ating scopul.
 
Skill, bluff, intuitie si cititul oponentilor sunt necesare pentru a castiga.
 
Jocul Arcanum este primul board game a celebrului publisher de carti de Tarot, La Scarabeo.

Alte jocuri intrate pe stocul celor de la Lex Hobby Store : Zanziar, Twilight Struggle, Tornado Alert, The Dead Marshes, Space Maze, Pret A Porter, Penny Arcade, Palenque, The Silver Tablet, Jungle Speed Deluxe, Innovation, Drako si City Tycoon