Nu-i asa ca vreti sa va cumparati un joc de societate nou sau o extensie? Stim deja raspunsul, doar asta este si scopul pentru care ati intrat la noi pe blog sa vedeti ce noutati au adus cei de la Lex Hobby Store la inceput de 2012 😀 ! Spor la cumparaturi!

 

Dungeon Run

Jocul de societate Dungeon Run este un joc de trecut printr-o temnita plin de monstrii si capcane. Fiecare jucator controleaza un erou cu abilitati unice, puteri ce pot fi imbunatatite si personalizate pe parcursul jocului. Jucatorii pot lucra impreuna ca sa faca fata creaturilor din temnita, sau pot sa tradeze si saboteze unul pe altul. In ultima camera din temnita este o creatura puternica (boss) care are o comoara mare. Ucide boss-ul, fura comoara si fugi afara din dungeon in timp ce prietenii tai incearca sa te opreasca. Un singur erou poate scapa cu Summoning Stone.

Board game-ul Dungeon Run are harta modulara ceea ce face fiecare temnita diferita, la fel ca si monstrii care ii vei intalni. 8 eroi diferiti adauga rejucabilitate.

 

Battles of Westeros: Brotherhood Without Banners Expansion

Extensia Brotherhood Without Banners introduce jucatorilor o noua forta de aliati care pot suplimenta fortele de baza a unei case, ca Stark sau Lannister din setul de baza. Cu noi unitati, 4 noi scenarii, noi carti, noi comandanti si altele, aceasta extensie va aduce mare varietate jocului.

Aliaza-te cu trei noi comandanti, care au jurat sa protejeze oamenii contra celor ce vor sa ii raneasca: Lord Beric Dondarrion, Anguy “the Archer” si Thoros of Myr.

Unitatile din The Brotherhood continua trendul miniaturilor deschise la culoare. In schimb, fata de restu extensiilor, nu contine bannere, deoarece acesti razboinici nu raspund in fata nimanui. Ele nu se activeaza dupa regulile standard ci dupa o noua mecanica: Brotherhood Tokens.

Aceasta extensie contine si cuvinte cheie noi precum Call to Arms si Scrapper. Call to arms reprezinta abilitatea Brotherhood-ului de a incita localnicii sa ii ajute in lupta. Scrapper este o abilitate a unitatilor incapatanate care sunt agresive chiar si cand se apara.

  

Lord of the Ring LCG: Khazad-Dum Deluxe Expansion

Prima extensie deluxe pentru The Lord of The Rings The Card Game, Khazad-dum te duce pe taramul antic a dwarfilor (piticilor) cu 165 de carti noi (3 copii a fiecarei carti), include noi scenarii, noi encountere, eroi, aliati, atasamente si evenimente.

De la orci si troli la ringwraiths si dragoni, Middle-Earth este o lume bogata si care se extinde, plina de creaturi fantastice. In timp ce te aventuriezi in taramul antic al dwarfilor, Khazad-dum, vei intra intr-un loc a Middle-Earth-ului departe de locurile si creaturile ce le`ai vazut in jocul de baza. Tunele intunecate pline cu goblini si cu
bifurcatii in care daca te duci gresit vei ajunge in locuri unde vei inatlni creaturi mai vechi si mai periculoase decat orcii.

Pe langa moduri de joc noi, extensia Khazad-dum include noua noi encountere. Aceste seturi cand sunt combinate in deck-ul de encounter (dupa reguli), fac cele trei noi scenarii.

NOTA: Ca sa poti juca scenarii ce o sa apara din urmatoarea serie de adventure packs, “Dwarrowdelf Cycle“, vei avea nevoie de acest set.

 

A Game of Thrones LCG: Lions of the Rock Deluxe Expansion

Din scaunele lor de putere din Casterly Rock, scaune ce valoreaza aproape la fel de mult ca The Iron Throne in bani si influenta, bogatii si puternicii lorzi ai casei Lannister isi ridica bannerele spre razboi.

Extensia Lions of the Rock este a 6-a extensie deluxe pentru jocul de carti A Game of Thrones, care aduce 165 de carti noi ce adauga noi optiuni pentru deck building.

Cartile incluse in extensia Lions of the Rock aprofundeaza puterea existenta a casei Lannister si adauga noi strategii de joc. Ce formeaza baza extensiei Lions of the Rock sunt membrii casei Lannister: nemilosul Tywin, periculoasa regina Cersei, ucigatorul de regi Jamie si Tyrion.

In joc, fiecare Lannister reprezinta un mod diferit de a castiga, in jurul caruia se poate construi un intreg deck, de la sinergia lui Tyrion cu Clansman trait, la puterea lui Tywin data de cat mai multi bani pe faza de Dominance, la abilitatea lui Cercei de a prelua puterea de fiecare data cand castiga chalange de intrigue (care merge foarte bine cu noua The Power Behind the Throne agenda). Separat, cei din Lannister sunt puternici. Impreuna, devin aproape de neoprit.