Creative Board Gaming (CBG) incepe in forta luna iunie cu noi promotii si evenimente adresate iubitorilor de jocuri. Totul are loc la sediul din B-dul Unirii, nr. 14, Bucuresti.

Reduceri798Mai

Te asteptam in continuare la CBG cu reduceri la toate tipurile de jocuri. La orice comanda de produse din categoriile: Card GamesBoard Games si Puzzle care depaseste valoare de 180 lei beneficiezi de o reducere de 10%. Promotia este valabila in limita stocurilor disponibile si nu se cumuleaza cu alte promotii (in oferta nu intra produsele din categoria Accesorii si produsele Magic The Gathering).

Reducerea se aplica atat pentru jocurile cumparate direct din magazin cat si pentru comenzile cu livrare prin curier.

ConcursCatan786x304SIMPLU, saptamanal cu sigla

In fiecare joi, incepand cu ora 18:30, te invitam la sala de joaca pentru Concursul Saptamanal Colonistii din Catan.

Taxa de participare este de 15 lei/persoana si sunt 28 locuri disponibile. Numarul minim de participanti este de 8, iar daca nu stii jocul vei putea veni incepand cu ora 18:00 pentru a ti se explica regulile.

Vor fi acordate premii la fiecare dintre concursuri iar, lunar, 2 norocosi vor castiga cate un abonament Full-Time Gamer la sala de joaca CBG! Inca mai ai timp sa te inscrii chiar la concursul de astazi.

RedTarifWeekend798

Sambata, 7 iunie, avem un tarif special de doar 5 lei/persoana la sala de joaca in intervalul orar 14:00-18:00!! Poti veni si mai tarziu de ora 14:00 si poti pleca si mai devreme de ora 18:00 daca doresti, iar promotia ramaneactiva. In cazul in care vrei sa vii mai devreme de 18:00 dar doresti sa ramai dupa aceasta ora, se poate bineinteles, doar ca nu vei beneficia de reducere.

In rest conditiile de la sala de joaca raman aceleasi cu care v-am obisnuit. Aceasta promotie nu poate fi cumulata nu alte promotii de la sala de joaca.

LairAssault798

Week-end-ul acesta v-am pregatit doua evenimente fascinante de Dungeons and Dragons Role Playing Game, care se adreseaza atat cunoscatorilor cat si incepatorilor.

Sambata te invitam la Dungeons and Dragons: Lair Assault, un format adresat jucatorilor avansati. Taxa de participare este de 15 lei/persoana (cu o racoritoare inclusa) si avem 5 locuri disponibile.

Duminica te invitam la Dungeons and Dragons: Encounter, un format adresat jucatorilor incepatori. Daca va fi cazul, regulile vor fi explicate inainte de inceperea jocului. Taxa de participare este de 15 lei/persoana (cu o racoritoare inclusa) si avem 5 locuri disponibile.

Dungeons and Dragons Role Playing Game (DND RPG) este cel mai popular si mai bine vandut RPG din intreaga lume. Varianta de Dungeons and Dragons jucata in cadrul ambelor evenimente va fi editia a 4-a.

AGOTDraft798

Duminica te invitam la sala de joaca CBG pentru Draft AGOT LCG (A Game of Thrones: The Card Game). Regulile concursului sunt in conformitate cu ultimul Regulament FFG. (Regulamentul Fantasy Flight Games de organizare a turneelor de A Game of Thrones LCG).

Draftul se va desfasura in 3-4 runde swiss, in functie de numarul de jucatori. Taxa de participare este de 75 lei/persoana si include un Draft Pack (continand 50 carti).

Mai multe detalii despre oricare dintre promotiile si evenimente marca CBG gasesti pe site sau pe pagina de Facebook.

Va asteptam!