Mord im Arosa este un joc al misterelor într-un format tridimensional. Conceptul complet nou al jocului aduce o atmosfera palpitanta si tensionata pe tabla de joc.

Undeva la cele opt etaje ale turnului unui hotel, doua victime ale unei crime sunt gasite succesiv. Oricare dintre noi poate fi faptasul. Totusi, nu putem vedea unde duc urmele suspectilor, le putem doar auzi. Acest unic si inteligent joc de suspiciune si criminalistica garanteaza surprinzatoare si misterioase rasturnari de situatie: urmele dispar si reapar în alte locatii…

Acela care este prins de prea multe ori în locuri si momente nepotrivite va fi dat în vileag drept vinovat prin multitudinea indiciilor care duc la el.

Mord im Arosa a fost lansat in anul 2010 si este realizat de designerul Alessandro Zucchini. Acest joc de societate se poate juca 2 – 6 jucatori si in anul 2011 a fost nominalizat la premiul Golden Geek Best Innovative Board Game.

Cei interesati de regulamentul tradus in limba romana al jocului de societate Mord im Arosa il pot descarca direct de aici. Regulamentul a fost tradus de cei de la www.casaretro.com.