Cum fiecare boardgamer este atasat de jocurile sale, la fel exista anumiti jucatori ce doresc sa aibe un confort sporit in timpul jocurilor. Pentru acestia, exista cativa producatori care au facut mese speciale pentru anumite jocuri.

Nu stiu daca stiati, dar exista o masa de joc oficiala pentru Colonistii din Catan. Pe aceasta masa speciala se poate juca jocul de baza, folosind extensia de 5-6 jucatori, chiar extensia Cities and Knights. Exista 3 modele disponibile, in functie de lemnul folosit: Settlement Series Table in Oak, Settlement Series Table in Birch, Settlement Series Table in Color Stained Birch.

Daca nu sunteti fani Catan si inca mai jucati Monopoly, ce parere aveti de masa de mai jos?

Normal, anumite jocuri de societate nu se limiteaza la o simpla cutie plina cu jetoane, carti si miniaturi. Ele sunt compuse din mese speciale, fiind o componenta esentiala in jocul respectiv.

Masa de biliard/snooker

Masa de foosball

Normal, pentru cei care se respecta si sunt pasionati de Table(Backgammon), cred ca masa de mai jos, scoasa in fata blocului, alaturi de o punga de seminte si o bere la pet, ar umple de invidie tot cartierul :).

Voi ce alte mese speciale de joc mai stiti?