Cei de la Mayfair Games au anuntat cu mult timp in urma ca jocurile lui Martin Wallace Steam si Automobile vor face parte dintr-o trilogie de jocuri cu tematica de transport, iar cel de-al treilea titlu din aceasta serie este Aeroplanes: Aviation Ascendant, joc ce se va lansa in Mai 2012.

Mai jos aveti descrirea editurii pentru board game-ul Aeroplanes: Aviation Ascendant:

Aeroplanes: Aviation Ascendant exploreaza inceputurile aviatiei comerciale, o perioada interesanta ce a avut loc intre anii 1919 si 1939. Experimenteaza dificultatile si succesele companiilor aeriene comerciale din Europa, dezvoltand aeroporturi si servicii in Europa Continentala si in intreaga lume!

Aviatia a stimulat cresterea calatoriilor intre continente, companiile aeriene luptandu-se pentru dominatia zonelor in care activau.

Progresele tehnologice rapide joaca un rol esential in aceasta dezvoltare pe masura ce te intreci in a cumpara avioane noi mai eficiente, sa construiesti aeroporturi si sa transporti pasagerii dintr-un loc in altul pe glob. Castiga bonusuri si prestigiu pentru primul zbor catre America de Nord sau de Sud , castiga prin mentinerea a cat mai multor aeroporturi in intreaga lume si prin a avea o companie aeriana profitabila.

Te vei descurca oare sa echilibrezi investitia in aeronave, serviciul clienti si rute noi astfel incat sa ajungi cea mai importanta companie aeriana a acestei ere? Soarta si viitorul calatoriilor aeriene se afla in mainile tale!”