Precomenzi798

Mai sunt 2 zile si expira termenul pentru precomenzi! Profita si tu acum de preturi incredibile la o gama variata de produse.

Venim in sprijinul comunitatii de board gamers cu un sistem de precomenzi care-ti ofera posibilitatea sa cumperi jocurile cu pana la 25% mai ieftin, simplu si rapid.

Avem peste 1000 de produse pe care le poti precomanda! Grabeste-te, termenul de plasare a precomenzii este 25 iulie!

BoosterDraftM15798

Pentru vineri seara am pregatit 2 evenimente pentru pasionatii jocului Magic the Gathering:

Friday Night Magic: Format – Constructed / T2; Premii: 1 booster pack M15/player; Taxa de participare: 20 ron/player; Cartea de FNM din iulie: Magma Spray.

Booster Draft M15: Format – Limited / Booster Draft; Premii: 1 booster pack M15/player; Taxa de participare: 60 lei/player – include 3 booster packs M15.

ConcursCatan1050-campanieplatita copy

Sambata te asteptam la sala de joaca CBG pentru Concursul Colonistii din Catan. Vom juca 3 runde iar primii 6 castigatori vor pleca cu premii in valoare totala de 860 lei.

Taxa de participare este de 29 lei/persoana si sunt 32 de locuri disponibile.

798x304 Banner Atelier CBG 2014.07.27

Duminica avem 2 evenimente in paralel:

Atelier – Creare de jocuri: Te-ai gandit vreodata sa faci un joc? Participa la acest workshop iar la final vei pleca acasa cu un joc ORIGINAL facut de TINE. Taxa de participare este 39 lei/persoana iar materialele si trainningul sunt incluse.

Sunday Magic for Beginners: Vino cu deck-ul Magic the Gathering pe care ti l-ai facut in ultimele 2 saptamani la CBG. In cazul in care nu ai participat la Beginner’s event-urile din ultimele 2 duminici, vei primi un demo pack din partea noastra, vei juca cu acesta si iti vei adauga carti din booster pack-ul Core Set M15 pe care il vei primi de la noi. Taxa de participare este 25 lei/persoana si include un booster pack Core Set M15. Daca nu stii regulile de baza ale jocului, te asteptam zilele acestea la sala de joaca.

train-delivery-2014

CBG te asteapta la Train Delivery cu jocuri deschise si buna dispozitie!

Sambata, 26 iulie 2014, incepand cu ora 11:00, te asteptam in Gara de Nord din Bucuresti la standul CBG de la Train Delivery. Te invitam sa descoperi cele mai apreciate si mai frumoase jocuri intr-un cadru festiv ce nu trebuie ratat! Ne gasesti la stand pana la ora 20:00.

strand-cara

Continuam sa raspandim board games peste tot! Ne gasiti in fiecare week-end la Complexul Titan Cara, unde le punem la dispozitie amatorilor de balaceala cele mai populare jocuri.

Mai multe detalii despre evenimentele si promotiile CBG gasiti pe site sau pe paginile de Facebook: CreativeBoardGaming si MTG at CBG!

Va asteptam!