Cei de la Wizards of the Coast au anuntat ca vor lansa in curand o aplicatie oficiala pentru jocul de societate Magic: The Gathering. Aplicatia gratuita se va numi Magic: The Gathering Toolbox si va putea rula pe dispozitivele cu sistemul de operare iOS (folosit pe iPhone si iPad) si pe sistemele Android.

Magic: The Gathering Toolbox nu este doar o fisa de scor, jucatorii avand la dispozitie mai multe unelte printre care construirea de deck-uri, cautarea de strategii, chiar gasirea evenimentelor MTG (nu stim daca Romania va fi in lista).

Contor de viata (Life Tracker)

Joci in competitii sau preferi jocurile Commander de acasa? Magic: The Gathering Toolbox vine cu o gama variata de presetari pe care le poti modifica in functie de preferintele tale. Poti nota punctele de viata ale adversarului, dar si pe ale tale, poti nota punctele de mana, daunele Commander. Poti pastra si salva datele a 6 jucatori, pe iPad exsistand posibilitatea sa salvezi profilul a 8 jucatori!


 

Cautarea de carti Magic: The Gathering (Card Search)

Este ca si cum ai avea functionalitatile site-ului Gatherer in buzunarul tau! Cauta si filtreaza peste 10.000 de carti Magic: The Gathering, noile seturi fiind adaugate automat!

 

Construieste-ti deck-ul (Deck Builder)


Iti poti construi propriul deck pe drum si sa il trimiti pe e-mail sau pe Facebook! Atunci cand se instaleaza si lanseaza aplicatia Magic: The Gathering Toolbox pentru prima oara, vei putea sa-ti construiesti gratis deck-uri folosind orice carte. Pe masura ce apar deck-uri noi, le vei putea adauga platind o suma modica.

Cititor de articole (Article Reader)

Iti place sa urmaresti site-ul DailyMTG.com? Aplicatia Magic: The Gathering Toolbox iti va aduce continutul de pe site pe dispozitivul tau. In plus, vei putea adauga si alte site-uri de profil, ramanand astfel mereu informat.

Calendar de Evenimente si Localizarea Magazinelor (Event Calendar and Store Locator)

Esti in cautarea unui eveniment in care sa joci? Cele mai cunoscute evenimente vin preincarcate in aplicatie si le poti selecta si trimite in agenda. Foloseste optiunea Store Locator (Cauta Magazin) pentru a gasi magazine locale si vezi ce evenimente au pentru tine!

Aplicatia Magic: The Gathering Toolbox pentru sistemele iOS se va lansa la sfarsitul lunii ianuarie 2012 si ceva mai tarziu aceasta va fi disponibila si pentru sistemele Android.