Magic: The Gathering este cel mai vechi si cel mai de succes joc de tip trading card game din lume. In 1993 a inceput sa influenteze milioane de vieti de peste tot din lume, si succesul sau continua! In 2010, Magic: The Gathering se putea lauda cu peste 6.000.000 de jucatori activi in competitii, in intreaga lume! In prezent sunt peste 1000 de jucatori doar in Romania si noi jucatori li se alatura in fiecare zi!

Pentru a incepe o sa ai nevoie de un pachet de carti Magic: The Gathering, de un prieten care sa aiba si el un pachet, si de ceva cu care sa tineti scorul. Un pachet tematic este un pachet deja pregatit pentru a incepe sa joci. Cand incepi sa joci Magic: The Gathering vei folosi carti si strategii simple. Pe masura ce avansezi vei descoperi tot mai multe despre joc si vei acumula mai multe carti si experienta de la adversarii si prietenii tai.

Pentru cei interesati de regulamentul tradus in limba romana al jocului Magic: The Gathering avem pentru voi aici un document scanat. In perioada urmatoare o sa publicam si un review (prezentare detaliata).

Regulament scanat si trimis de Sergiu Bolog