Articol preluat de la www.gameflux.ro

Cum probabil știți, Wizards of the Coast ne tentează pe data de 17 Iunie 2011 cu lansarea primului set de Commander Deck-uri, 5 la număr, toate unul și unul. Pentru cei care nu știu ce-i EDH-ul/Commander-ul, vă sfătuiesc să vizitați pagina oficială a formatului. Restul cititorilor, care sunt la zi cu acest format, îi invit să aruncăm o privirea asupra celor 5 deck-uri superbe. 

Noile produse Commander vor conține câte un pachet EDH gata de joc (adică 100 cărți inclusiv generalul/deck) plus 3 Oversized General Cards/Legendary Cards (pe lângă copiile regular size ale acestora). Odată cu acest release, 51 de cărți noi, ne mai printate până acum, special create pentru EDH, vor diversifica paleta acestui format. Cele 51 de cărți vor fi legale doar în formatul Eternal (adică Legacy, Vintage), neputând fi folosite în Standard sau Extended.

În continuare vă las să vă delectați ochii cu cele 5 deck-uri Commander:

Heavenly Inferno

 

Încă din titlu și uitându-ne la culorile deck-ului, ne putem gândi la o combinație de dragoni și îngeri, deci multe creaturi puternice cu flying. Dintre Oversized Card-urile din display îl putem recunoaște pe Oros, the Avenger.

 

Mirror Mastery

 

Mirror Mastery probabil va fi un fel de shapeshifer deck, cu o grămadă de copy efect-uri. Carte cunoscută: Intet, the Dreamer.

 

Counterpunch

 

Counterpunch, deși ar sugera un deck plin de countere și forță brută, acesta mai mult ca sigur va avea grave recursion puternic. Probabil counterpunch se referă la faptul că blockezi cu creatura care, după ce moare, se întoarce din morți și te pocnește acolo unde ți-e mai drag :P Carte cunoscută: Teneb, the Harvester.

 

Political Puppets

 

Cine vrea să joace teatru de păpuși cu creaturile adversarului și să-l joci pe degete? Acela cel mai probabil își va alege acest deck. Carte cunoscută: Numot, the Devastator.

 

Devour for Power

 

Devour for Power este un titlu cu totul și cu totul transparent, intuitiv și evident: vom avea abilități devour-like la greu și o grămadă de tokeni. Carte cunoscută: Vorosh, the Hunter.