Articol preluat de la www.gameflux.ro

După o pauză relativ lungă , iată că m-am decis să mai adaug un articol la categoria Cu Ochi-n-Magic, dezvăluindu-vă câteva produse din viitorul set care va lovi lumea Magicului. New Phyrexia este numele noul set, acesta fiind speculat de foarte mult timp în ciuda producătorii care au încercat să mențină ”suspansul dezvăluirii numelui” până în ultima clipă, lucuru destul de sec după părerea mea. Adică era totul atât de evident… Dar mă rog, să vedem produsele de care vă spuneam. 

Fat-Pack

Fat Pack-ul, produs râvnit de mulți în trecut, a reușit să piardă din popularitate datorită tendinței crescânde a producătorilor de a-i modifica compoziția și de a-l scumpii. Cine nu râvnește după Fat-urile de mai demult, alcătuite din 2 cutii, 1 zar, 6 boostere, despărțitoare cu artwork-uri (erau cate 5 la număr) și carte cu povestea setului. În momentul de față Fat-ul conține 9 boostere (3 boostere in plus față de anii trecuți), zar, o cutie și 2 deck box-uri de carton .

Intro Packs

Intro-urile după o serie de schimbări, au reajuns la formula inițială de 60 de cărți, la care se adaugă un booster pentru diversificarea deck-ului. Un produs bun, dar care nu prea e popular printre jucători, fapt care mi se pare puțin ciudat, având în vedere că-ți oferă un punct de start, mai ales dacă ești jucător nou. New Phyrexia ne aduce 5 Intro Pack-uri atrăgătoare:

Foil rare: Phyrexian Swarmlord

Foil rare: Blightsteel Dragon

Foil rare: Chancellor of the Dross

Foil rare: ? Splicer

Foil rare: Phyrexian Ingester

Booster Display

Boosterele în forma lor primară sunt poate cele mai achiziționate produse ale unui set. New Phyrexia nu va face excepție de la regulă, deci așteptați-vă să rupeți ”fășul” de pe următoarele pachețele.

Dar pentru cei care vor achiziționa un display întreg de boostere (adică 36 bucăți), Wizards oferă o rară cadou (cu artwork alternativ la cea care o veți găsi în set), cu un potențial enorm în viitorul standard:

Buy-A-Box Promo

Una din cele mai bune Buy-A-Box Promo-uri de până acum, care cu siguranță va fi la mare căutare printre toți jucătorii, indiferent de culoare preferată (altenativ cost-ul….mhhh… o minune).

Accesorii

Iar pe final, vă ofer câteva imagini cu viitoarele accesorii tematice care vor ieși la scurt timp după lansarea New Phyrexia.

Sideloading Deck Box

9 Pocket Portofolio

Deck Protector (80 buc)